2821
2789
عنوان

مرغ ماستی

185 بازدید | 8 پست

میخوام سینه مرغ و رون مرغ رو همراه با سیر و پیاز و آبلیمو و ماست و فلفل و نمک و زردچوبه و زعفرون یه چند ساعت تو یخچال بزارم .

بعدشم تو قابلمه همه ی این موادو بریزم و بزارم بپزه .

بعدشم مرغش که پخت جدا کنم و سرخ کنم .

بنظرتون خوشمزه میشه؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره من همیشه درست میکنم تیکه های کوچیک 

تو تابه یکم روغن میریزم و مرغارو می‌چینم کف تابه درشو می‌بندم و میذارم یک ساعت بپزه بعد درشو برمیدارم تا آب داخلش بخار بشه و سرخ بشه 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

2790
2823
2791
2779
2792