2777
2789
عنوان

متاهلا بیایین

604 بازدید | 54 پست

من دیگه خسته شدم از اینکه همش توی زندگی مشترک از خودگذشتگی کنم و پول خرج نکنم.

فکر میکردم با این کار، بیشتر قدرمو می‌دونه ولی نمیدونه اصلا. و هروقت میبینه یه زن بخاطر بی پولی شوهرش دعوا راه انداخته، از زنه طرفداری می‌کنه و میگه خب زنه حق داره، شوهرش باید می‌رفت کار میکرد و برا زنش خرج میکرد.

ولی وقتی من یه چیزی می‌خوام بخرم، بهم میگه پول ندارم، پس تو هم نباید بخری.همینی که هست.

😔خیلی دلم شکست امشب وقتی دیدم به بقیه زنها حق میده ولی به من نه.

نمیتونم چیزی بگم ناراحت میشی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای چتین.دی ها

😂🥺

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نه بگو من که دلم شکسته.دیگه هیچی ناراحتم نمیکنه

نمیگم بخدا اصلا نمیتونم بگم ولی واقعاً ناراحت شدم یکم رویه زندگیتو تغییر بده کوتاه نیا دیگه 

نمیگم بخدا اصلا نمیتونم بگم ولی واقعاً ناراحت شدم یکم رویه زندگیتو تغییر بده کوتاه نیا دیگه

نه دیگه هیچوقت کوتاه نمیام. ولی بگو دیگه حرفتو.خواهش میکنم

خب امشب جوابشو میدادی میگفتی خوب مدافع حقوق زنان شدی واسه من که میرسه آسمون میتپه. خب بلدی نسخه بپیچی برای شوهرای زنای دیگه تو هم برو کار کن پول بده به من خرج کنم منم حق دارم تو این زندگی. نیومدم خونت که بی پولی های تو رو تحمل کنم.