2777
2789

یه دوره از زمان‌گیر کردم که یه وام زیاد رو باید تسویه کنیم

اونور همیشه با پول کارگری هیچی نمیمونه

اینور من هی خرج میکنم و خجالت میکشم به خانوادم بگم

وآی موندم چی کنم

بخدا خجالت میکشم

ولی وسیله هام خراب شده پول میخام و میدونم ندارن نمیتونم بگم

خدایا این چه وعضیع

هی همه میگن ما نداریم ما نداریم پس چرا هرکی من میبینم اوضاعشون خوبه

فکر میکنم بی پولتون فقط منم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

میگذره این روزاهم💙

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه همیجورین.

ن والا کی همه همینجوری هستن

کی رو دیدی برای ۴۰۰ تومن‌خجالت بکشه بگه

هرکی رو من میبینم ماهی چقدررر از خانواده هاشون میگیرن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

میگذره این روزاهم💙

سخته خیلی سخته

ما هم الان تو شرایط اقتصادی بدی هستیم قسطاموپ عقب افتاده، تازه یه ماه دیگه زایمانمه

ایشالله خدا کمکت کنه

خیلی سخته خیلی

واقعا بی پولیه بشدت یخته

خیلی رو اعصاب و روانو همه چی آدم اثر میذارهایشالا مشکل هممون حل شه به زودی زود

ایشالله