2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاا.. به حق حضرت زینب قبول بشی 

اگر کتبی قبول شدی برا مصاحبه هم خوب بخون و تحقیق کن که چکارایی باید بکنی که اونم به خوبی بگذره انشاا..

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

انشاا.. به حق حضرت زینب قبول بشی اگر کتبی قبول شدی برا مصاحبه هم خوب بخون و تحقیق کن که چکارایی باید ...

احساس کردم دلت پاکه 

برای منم دعا کن مریضیم خوب بشه و‌کارم بگیره

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

احساس کردم دلت پاکه برای منم دعا کن مریضیم خوب بشه و‌کارم بگیره

هعی کجا دلم پاکه خواهر

ولی چشم عزیزم انشاا.. حاجت روا باشی و موفق ترین💙

التماس دعا

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

هنوز بیشتر از ۴۰ روز به ۲۰ تیر مونده میشه همون تیر باشه

یه سوال این ضریب ها رو شنیدی که میخوان بدن 

به مربی های مهدکودک هم تعلق میگیره؟ مربی پیش دبستان

یه سوال این ضریب ها رو شنیدی که میخوان بدن به مربی های مهدکودک هم تعلق میگیره؟ مربی پیش دبستان

نه مربی مهد شامل نمیشه 

حق التدریسی و نهضتی شامل میشه 

اونم با شرایط سخت 

بیمه ، ابلاغ، چند شرط دیگه هم داره

نه مربی مهد شامل نمیشه حق التدریسی و نهضتی شامل میشه اونم با شرایط سخت بیمه ، ابلاغ، چند شرط دیگه هم ...

امروز خوندم نوشته بود به خانواده جانباز و شهدا و اینا هم قراره سهمیه بدن 

خیلی بد میشه که

امروز خوندم نوشته بود به خانواده جانباز و شهدا و اینا هم قراره سهمیه بدن خیلی بد میشه که

اونا که سهمیه داشتن ولی گروه اونا جداست ربطی به ما ندارن اونا بین خودشون رقابت میکنن گروه آزاد بین خودشون

توی دفترچه مشخصه دیگه