2777
2789
عنوان

دلیل رفتار فامیل

69 بازدید | 9 پست

میگم ما اطرافمون یه فامیل داریم که از لحاظ مالی اتفاقا پایینم هستن تحصیلات هم همینطور، بعد جالب اینجاست که نه خونه نه ماشین نه درآمد درستی هیچی ندارن ولی حداقل هر کدوم دو سه تا بچه دارن با اینکه سناشونم مثلا دهه ۷۰ حتی ۸۰ ، بعد ما خونه و ماشین داریم درآمد هم خداروشکر خوبه اما هر چی میبینم انگار اونا خوشبخت ترن ، همیشه بازار و خرید از نوبرانه هر چیزی میگیرن میخورن مثلا روغن حیوانی شده به قرض چند کیلو میخرن میخورن درصورتی که اگه ما با این شرایط باشیم این کارو نمی‌کنیم حتی الانم هنوز نتونستیم بگیریم، یا ماشین ندارن ولی همیشه با آژانس تفریح و همه جا میرن حتی بخاطر یه چیز غیر ضروری ولی ما نه با اینکه ماشین هست اندازه اونا نمیریم ، ما همش غصه آینده بچه و خودمونو میخوریم ولی اونا اصلا این دغدغه ها رو ندارن ، شده با قسط و قرض همیشه لباس نو میپوشن ولی ما باشیم میگیم الان واجب نیست ، خیلی واسم سواله چرا انگار اونا خوشبخت ترن چرا ما نمیتونیم اونجوری باشیم؟

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

چه جالب گفتی. یاد یه اصطلاح افتادم که میگیم پولو هرچقدر خرج کنی جاش میاد نگه داری زیاد نمیشه

ولی توی قرآن آمده از نعمت هایی که بهتون داده شده استفاده کنید و ببخشید که خدا جایگزینش دوباره بهتون میده☺️

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب گفتی. یاد یه اصطلاح افتادم که میگیم پولو هرچقدر خرج کنی جاش میاد نگه داری زیاد نمیشهولی توی ...

والا جمع هم نمی‌کنیم اصلا نمیدونم کجا میره واسم سواله چرا ما اندازه اونا خوشحال نیستیم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
یکی از دلایلش میتونه این باشه که شما خودتو با بقیه مقایسه میکنی و میخوای عقب نیافتی و اصولا همیشه کس ...

اره این درسته ، ولی چرا احساس میکنم دل خوش میخواد که ما نداریم ولی اونا دارن

ببین اگه واسه پول برنامه ریزی نکنی یهو چشم وا میکنی میبینی پودر شد

الان مامانم تو سه چهار ماه دویست میلیون پولو پودر کرد 

همینطور دارم از کاراش حرص میخورم 

یه خرجای الکی ای کرد

با اینکه سهم بچه ها هم بود ولی من گفتم نگه دار پیش خودت که لازم شد خرج کنی 

یهو چشم وا کردم دیدم پوله هیچی نمونده

ببین اگه واسه پول برنامه ریزی نکنی یهو چشم وا میکنی میبینی پودر شدالان مامانم تو سه چهار ماه دویست م ...

اره دقیقا درسته،  خرج کردنش یه دقیقه هم طول نمیکشه، ولی واسم سواله چرا دل ما مثل اونا خوش نیست

والا جمع هم نمی‌کنیم اصلا نمیدونم کجا میره واسم سواله چرا ما اندازه اونا خوشحال نیستیم

من برعکس شما هرکسی رو میبینم که خوشه پولداره و راحت زندگی میکنه . برعکس من دائم دارم حساب کتاب میکنم چجوری خرجیمون تا سرماه برسونم که تهش پنج تومن پس انداز بمونه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

من برعکس شما هرکسی رو میبینم که خوشه پولداره و راحت زندگی میکنه . برعکس من دائم دارم حساب کتاب میکنم ...

اره واقعا اینم درسته ، من نمیگم اونا پولدارن ولی همینقدری رو که دارن صرف خوش گذرانی میکنن ولی ما باشیم بقول شما پس انداز میکنیم و میگیم خونه ای ماشینی بخریم ولی اونا با همون یه کم میرن رستوران و کافی شاپ که هنوز ما ها نرفتیم

اره واقعا اینم درسته ، من نمیگم اونا پولدارن ولی همینقدری رو که دارن صرف خوش گذرانی میکنن ولی ما باش ...

ولی من اون نوع زندگی رو نمیپسندم طبق تجربه ام توی اطرافیان خانواده این مدلی داشتیم ته تهش تو پنجاه سالگی یه خونه هفتاد متری دارن و یدونه ماشین و زمین‌. همیشه بهترین مهمونی هارو میدادن و بهترین سفر هارو میرفتن و بهترین غذا ها همیشه لباس نو و ... ولی با چشمام دیذم که هرچقدر بیشتر بریز بپاش کردن تهش چیز خاصی نداشتن برای رفاه بچه هاشون‌ 

آینده اینجوریارو ببینی همین روش خودتو تحسین میکنی