2777
2789
عنوان

ازدواج

126 بازدید | 7 پست

وقتی دخترای ۲۰ ۲۱ یا حتی ۱۹ ساله اینجارو میبینم که نگران ازدواجشون هستن مثلا خواستگار ندارن اطرافیانشون ازدواج کردن ولی اونا نه هیچ موردی براشون نمیاد واقعا ناراحت میشم چون خودمم تو اون سن وقتی اطرافیان و دوستانم ازدواج میکردن میگفتم چرا برای من نمیشه چرا من هیچ پیشنهاد و خواستگاری ندارم چرا همه دارن ازدواج میکنن ولی حتی ی نفرم به من نگاه نمیکنه 

اون موقع شاغلم نبودم و درک و فهم الانم نداشتم همینطور روابط اجتماعی و روابط کاری الانم رو 

الان شده ۲۸ سالم کلا ۵ تا مورد داشتم یکی از یکی بدتر تو مجازی درخواست زیاد داشتم ولی من نمیدونم چ کرمیه تا جواب سلامشونو میدی میخوان لباستو دربیارن 

الان شاغلم روابط خوبی دارم چون جاهای خوب کار کردم

قیافه و تیپم خوبه 

تو اجتماعم هستم ولی باز هم پیشنهادی ندارم کسی سمتم نمیاد و این موضوع واقعا اذیت کنندس

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرکردم میخوای بگی از زندگیت راضی هسی و دیگه به ازدواج فکرنمیکنی

چرا چون همه ازدواج کردن ماهم باید بکنبم فقط بخاطر بقیه حرف مردم شرایط بهمون القا کرده

از زندگیت لذت ببر و ادم خوب رو خودت پیدا کن 

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

این مردا و پسرا اکثرا همینن دنبال رابطه جنسی

اگ‌ازدواج سنتی میخوای باید با دوستای متاهل رفت و آمد کنی تا معرفیت کنن و حرف ازدواج میشه تو لفافه بگو ک خوبه و اینا

معرف ها هم هستن تو مساجد و بعضی شهرها و سایت آدم و حوا هم شنیدم ولی این دو راه رو باید مواظب باشی آدمهای ناجور و مشکل دار سمتت نیان 

اون راه اولی ک نوشتم بهتره

خودت از زندگیت راضی هستی؟

میدونی چرا اینو میپرسم چون خودم فکر میکنم ادمها جذب ادمهایی مبشن رضایت درونی دارن و خیلی پیگیر دارن راهشون ادامه میدن و درگیر اینکه یکی بیاد سمتشون نیستن

خودم با ۳۲سال سن در چنبن وضعیتی نیستم و تنهام