2777
2789

یچیزایه کوچیکی دیوونم میکنه در حدی دوس دارم جیق بزنم اینگار دستام بیحس میشه اینگار یکی داره منو میزنه

اون چیزایه کوچیک چین؟

اینا

برا شوهرم یچیزی خریدم امروز گذاشتمش تو ماشینش

یه مسواک چیز خاصیم نیست گفتم دراوردی از ماشین؟ گفت یادم رفت فردا صبح در میارم

من تا صبح تو ذهنمه دوس دارم اسنپ بگیرم برم دم خونشون در بیارم بهش بدم و برگردم😐 در این حد

مثلا عدد کارتم باید رند باشه😕🤦‍♀️

الان چون رقم اخرش ۲۶۰تومنه دوونه شدم حالم بد میشه باید ۳۰۰باشه یه عدد رند🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعا حالم بد میشه هاااا

مثلا توقع دارم میوه درختارو هیچکسسس دست نزنه تا همینطوری بمونن بعد همه باهم چیده بشن یکی بچینه رو اعصابمه حس میکنم ناقص شدن😭😐

بااینکه خودم نمیخورما میوه خور نیستم فکر نکنین خسیسم🤦‍♀️

الان حس میکنم یه وزنه ۵۰۰کیلویی رو دستامه عصبیم😕

💍♥️

وسواس داری فکر کنم 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی از دوستام وسواس داره وقتی به دست چپش دستمون میخوره به زور میگه باید به دست راستمم دست بزنین کاملا کپی توعه

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

وسواس فکری عملی نداره؟!

فکری دارم میشینم به گذشته فکر میکنم دیوونه میشم

یا یکی فوت میشه تا چند روز اینگار نقصیر منه میگم کاش میتونستم کاش یا قدرتی بود برش میگردوندم

عملی یعنی چی؟؟

💍♥️

من یکی از دوستام وسواس داره وقتی به دست چپش دستمون میخوره به زور میگه باید به دست راستمم دست بزنین ک ...

وای خندم میاد دقیقا😂😂😂😂اگر شوهرم لپمو بوسید میگم باید اونورمم بوس کنی😐😐😐😐😐

قبلا بچه تر بودم یچیز به فرض مربع بود دست به ی طرفش میزدم حتمااا باید به اون طرفشم دست میزدم😐

💍♥️

وای خندم میاد دقیقا😂😂😂😂اگر شوهرم لپمو بوسید میگم باید اونورمم بوس کنی😐😐😐😐😐قبلا بچه تر بودم ...

میدونم چی میگی این دوست منم دیوونم کرده با این وسواس فکریش🤦🏻‍♀️😂

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

یه مدت مینشستم همچیو میشماردم هرکدومش فرد میشد عزا میگرفتم😐😂

وایی🤦🏻‍♀️😂دوست من یه سنگ دیده بود میگفت از کنارش رد شدم تا روز ها تو مخم بوده چرا گذاشتم همونجا بمونه باید با پا میزدم بهش😂😂

وایی🤦🏻‍♀️😂دوست من یه سنگ دیده بود میگفت از کنارش رد شدم تا روز ها تو مخم بوده چرا گذاشتم همونجا ب ...

دقیقااااا😐😐😐😂😂😂😂گاهی اوقات به شوهرم میگم بزار هروطور شده من بزنمت وگرنه شب نمیتونم بخوابم😂😂😂😂

از همههه بدتر میدونی چی بود برام؟

دست مادربزرگمو خواستم بگیرم نتونستم ۸ساله فوت شده همیشه تو دلمه بهش فکر کنم دیوونه میشم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

💍♥️

دقیقااااا😐😐😐😂😂😂😂گاهی اوقات به شوهرم میگم بزار هروطور شده من بزنمت وگرنه شب نمیتونم بخوابم😂😂 ...

وای چقدر بد🤦🏻‍♀️😂😂😂