2777
2789
عنوان

شغل های ساختمانی و سنگکاری

547 بازدید | 14 پست

توی شغل های مربوط به ساختمان چه مشاغلی رو پیشنهاد میکنید؟ و میشه یه توضیح کلی و میانگین درامد از هر کدومش که اطلاع دارید بگید؟ ممنون

قشنگ گوش بده من تجربه دارم 

اگه توهم شکایت کنی 

اینقدر پروندتون توی هم میپیچه که اخرش دو طرف باید رضایت بدین 

توهم پسرت حتما جای کبودی و زخم داره 

پزشکی قانونی ببریش واسه اونم یه درصدی میبرن 

بعدم بنویس شاهد دارین که اینا فحش ناموسی دادن و دعوارو اونا شروع کردن 

واسه این راهنماییت کردم چون دیدم مرتیکه بیشرف به پسرت کفته پول دیتو میدم 

راستی اینم توی شکایت نامت بنویس که تهدید کردن پسرت رو و این جمله رو گفتن 

حتماااا شکایت کن 

اینقدر بیصاحابه قانون ما که وقتی دو طرف شکایت میکنن 

اغلب تو شرای حل اختلاف حل میشه و اصلا یه دادگاه نمیکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگ گوش بده من تجربه دارم اگه توهم شکایت کنی اینقدر پروندتون توی هم میپیچه که اخرش دو طرف باید رضای ...

تاپیک فیک بود خواهرم

حیف انگشتات که تایپ کردی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

عزیزممم :))ای بابا فیک بودد :/مرسی گفتی قشنگم

اره طرف خودشو جای مادرش جا میزنه هی تعریف میکنه از خودش

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

اسی تاپیکتو قفل کردی برید با اون خانواده صحبت کنید رضایت بگیرید برا پسرت پرونده درست نشه بره زندان سابقه داربشه برا ایندش میدونی چقدر بده پسرت هم دعوا کن الان زمونه ای نیست کسی بزنی دوره ای این کارا خیلی وقته گذشته تنبیهش کن وگرنه آینده بچه ات خراب میشه 

پسرت یه گوشمالی حسابی میخواد ببخشیدا ولی هنوز پا نذاشته تو دانشگاه و ... از الان باید دمش چیده بشه حسابی تنبیهش کنید میزد سر یارو می‌خورد به جایی چی حالا بقیه ش رو نمیخوام بگم 

برا اون مشاوره مدرسه که رفتارای  نا بهنجار پسرتون رو طبیعی دونسته  متاسفم!

شماها یا مادر نشید یا اگه  شدید تربیت کنید.

اگه  میزد پسر مردم رو میکشت چیکار می کردید؟ مستقیم  می فرستادن کانون  اصلاح و تربیت و اینده  ش  بیشتر تباه  می شد.

به نظرتون  این بچه ی شما سالمه؟ سبک  لش تربیت  مادرای  ایرانی همینه!!

ریپلای هم نزنید چون نخونده  حذف میکنم 

خدایی داری ی ارازل تحویل جامعه میدی افتخار میکنی ب پسر وحشی خرت؟!؟!چند بار بیفتی ب پای مردم واسه رضا ...

تا ذات پدرو ماور اراذل  نباشه  بچه  اینطوری  قلدر نمیشه.

براستی که  افتخار یک عده  تربیت  وحشیه