ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
این که اسمش زندگی نیست. یبار بشین باهاش جدی صحبت کن. نشد، عین خودش رفتار بکن
درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد
درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد
حدود ۱۵ سال ولی همش ب قهر و دعوا گذشت همیشه رفتم قهر طلاق بگیرم بزرگتر ها نزاشتن سنم کم بود ۲۰ سالم ...
اسی فکر کنم آخرش مجبوری طلاق بگیری، چون این مرد زندگی زناشویی نمیخواد، تنها چیزی که میخواد سک.سه