2821
2789
عنوان

دیگه کم آوردم

267 بازدید | 21 پست

۲۵سالمه،ددتابچه دارم.وضع مالیمون متوسطه،امشب باشوهرم بحثم شددارم میترکم چرانمیتونم جواب بدم چراانقدربغض میکنم؟

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۸۰۰حقوق شوهرمه بایارانه تقریبا۲تومن داریم درماه،یکساله قرعه کشی خونگی گذاشتیم که۵تومن سهم مابود۲تومنشودادچشمشوعمل کردراضی بودم حالافقط غرمیزنه میگه درکم نمیکنی که ندارم😢😢😢

تایکم بی پولی سراغش میادبددهنی میکنه بخدامنم خیلی مراعاتشومیکنم چیکارکنم خدا

ای مردشور این پولو ببرن.😩

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

ازخردادماه خونه بابام نرفتم،یکساله به والله لباس نخریدم،بازم میگه نمیفهمی

چیزی ازش خواستی که نمیتونه برات بخره

نه بخدا.اتفاقاخیلی هواشودارم که چیزی ازش نخوام

بد دوره ای شده خودت درآمد نداری شاغل نیستی

نه.نمیذاره حداقل کاربیارم خونه بکنم

خسته شدم بخدا

میدونم چی میگی مردا وقتی بی پول میشن خیلی عصبی میشن ولش کن .بزار غر بزنه.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

میدونم چی میگی مردا وقتی بی پول میشن خیلی عصبی میشن ولش کن .بزار غر بزنه.

من چیکارکردم آخه