2777
2789
عنوان

بحران مالی

360 بازدید | 30 پست

بچه ها کیا تو وضع بد اقتصادی هستن.خییلی هم اوضاع خراب نیست ولی تا حدودی خوردیم به چاله چوله زندگی ..... از طرفیم عیدههههه 

خدارو شاکرم خیلی جاها هم هوامو داره ولی دلم برا شوهرم میسوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا چند وقت پیش همین بود وضعم

یعنی داشتیم له میشدیم،خدا رو شکر الان اوضاع بهتره

امیدوار باش، همیشه یه جوری که انتظارش رو نداری، حل میشه مشکلات...

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
من تا چند وقت پیش همین بود وضعم یعنی داشتیم له میشدیم،خدا رو شکر الان اوضاع بهتره امیدوار باش، همی ...

انشالله دعا کنین.میدونم خدا هوامو داره ولی شیطون هم با وسوسه فکری نا امیدی بی کار ننشسته

ماهم یه جورایی گیر کردیم😁 شرایط عادی داشتیم که ماه رو به اخر میرسوندیم اول بهمن من یه سفر رفتم بعدش یه گوشی سه میلیونی قسطی خریدم بعد ظرف دم دستی چینی خریدم واسه خودمون و .... به مامانم ۸۰۰ بدهکاریم... تو این گیرو دار بدهی که یهو مثل گوله برفی بزرگ شد اینجانب باردار هم شدم😁😊😊 خدا به خیر بگذرونه😁 منتظر یارانه ایم😂😂😂 اوضاعمون خدارو شکر بد نیست ولی یهو افتادیم تو قسط های از پیش تعیین نشده

ما که بد بودیم الان بهتر خداروشکر من بعد چهار سال امسال اولین سالی که خرید عید کامل میکنم زیاد فشار نیار شبی دوازده تا ایت الکرسی بخون تا چهل شب پشت هم اگر یه شب قطع کردی دوباره بگو اولش میخونم به نیست رویت موکل این الکرسی چون تنها ایه ای که موکل داره معجزه ها دیدم ازش تو زندگی ها

منم بخاطر این قرض ها بارداربمو عقب انداختم وگرنه تو افدام بودم.یعنی کار شیطانه که بفکر قرض ابنا هستم ...

اره عزیزم ایشالا با نی نی رزق و روزیم میاد خدا بزرگه هیچوقت نگو مشکلات بزرگی دارم به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم😊😚😙