2777
2789
عنوان

رفلاکس پنهان

200 بازدید | 18 پست

کیا بچشون رفلاکس پنهان داشتن؟ 

ایا رفلاکس باعث میشه نوزاد تو خواب شیر بخوره فقط؟؟

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

لطفا همه هرچی راجب مشکل شیر خوردن نوزاد میدونه و راه حل بهم بگه.. دارم دیوونه میشم نوزاد نارس کم شیر شده دو ماهه عادت کرده تو خواب شیر میخوره،الان جدیدا میخابه تا بخام شیر بهش بدم بیدار میشع.۸ماهشه مثل بچه ۴ماهست،۶۰ سی سی یا ۲ پ م شیر میخوره ب زور خواب و قطره چکان

به گمانم خاطراتی که آدمها برای هم به یادگار میگذارند، از همه چیز مهمتر است، وگرنه همه آمده اند که یک روز بروند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام بله ممکندختر من رفلاکس پنهان داشت شبها وقتی میخوابید یه کربع بعد گریه میکرد شیر میدادم یه دل سی ...

سلام. با فاصله چن ساعت ۲ دیقه میگرفت؟ دختر منم اگه نخابونمش تو بیداری ۳ ۴ ساعتی ۲ دیقه میگیره. 

شیر خشکه یا شیر خودتون؟

لطفا همه هرچی راجب مشکل شیر خوردن نوزاد میدونه و راه حل بهم بگه.. دارم دیوونه میشم نوزاد نارس کم شیر ...

بچه اول من رفلاکس داشت از ۶ ماهگی که غذا رو شروع کردم دیگه شیر نخورد فقط شبا تو خواب عمیق میخورد شیر خشکم نمیخورد

الان دومی چهار ماهشه از دوماهگی دیگه مثل ادم شیر نخورده دو دقیقه میخوره و تمام 

تو خواب بهش شیر میدم فقط 

شیر خشکم نمیخوره کلا

لطفا همه هرچی راجب مشکل شیر خوردن نوزاد میدونه و راه حل بهم بگه.. دارم دیوونه میشم نوزاد نارس کم شیر ...

من خواهر زاده ام داشت دائم باید بغلش می گرفتی خوراکش خوب بود اما بالا می آورد 

برا رفلاکس باید دائم بگردونیش داخل ماشین راحت می خوابن چون تکون می خوره زیر سرش هم بالش بزار شیر هم که بهش میدی سرش رو یکمی بالا بگیر وقتی خوابید به به پهلو بخوابونش نکنه موقع خواب بالا بیاره 

ببرش دکتر اگه شیر خشک بخوره عوضش میکنه

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

سلام بله ممکندختر من رفلاکس پنهان داشت شبها وقتی میخوابید یه کربع بعد گریه میکرد شیر میدادم یه دل سی ...

دکتر بردی تشخیص داد رفلاکس بوده؟

بچه اول من رفلاکس داشت از ۶ ماهگی که غذا رو شروع کردم دیگه شیر نخورد فقط شبا تو خواب عمیق میخورد شیر ...

دکتر بردین؟ شاید رفلکس باشه؟

اهل کجایین

دکتر بردین؟ شاید رفلکس باشه؟اهل کجایین

اره اتفاقا همین دیروز هم دوباره دکتر بردم

متاسفانه شهر من دکتر بدرد بخور ندارا 

ایلامم

چند تا دارو نوشت همگی اشتها اور 

از وقتی خورده بدتر شده 

من بچم رفلاکس داره خودمم میدونم بالا میاره ولی خیلی شدید نیست

فقط شیر خوردنشو مختل کرده 

کمترین حد نرمال بوداما کم کم بهتر شد الانم ۶ سالش گاهی مریض باشه تو خواب اذیت میشه

منظورتون اینه که کم کم شیر خوردنش بهتر شد و بیشتر تو بیداری شیر میخورد؟

الان ک برا دندون در آوردن اذیت میکنه ۴ ۵ روزه ،غذا هم لب نمیزنه .از استرس و ناراحتی دارم دق میکنم بسکه سختی کشیدم