2777
2789
عنوان

بلاگری که بچه ش فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 28 پست
نه اصلا هیچ فعالیتی نداره من پیجشو دارم از همون وقتی بچه ش فوت کرده هیچ فعالیتی ندارهمادربزرگش یعنی ...

عه مطمعنی چون من ندارم پیجشو ولی واقعا بخاطر اتفاق ناراحتم مگه میشه خودش ناراحت نباشه

چند سالش بوده ؟یعنی سرماخوردگی اینکارو میکنه؟

تب کرد دو سه بار برد دکتر گفتن عفونت نداره

دیگه بچه سخت نفس میکشید بردن بیمارستان اونجا گفتن دیر آوردی ریه آب آورده و فرداش فوت کرد

همه اینا دو دو سه روز اتفاق افتاد

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما چه میدونیم پشت چهره و تو دلش چیا میگذره؟

هیچوقت هم قرار نیست بفهمیم زمانی ک گوشی دستش نیس چقد گریه زاری میکنه!

ب هرحال زندگی جریان داره اونم شغلش رو انجام میده

عه مطمعنی چون من ندارم پیجشو ولی واقعا بخاطر اتفاق ناراحتم مگه میشه خودش ناراحت نباشه

آره طفلکی فقط مادربزرگه از دخترش استوری گذاشت که مریض شده فشارش رو ۶ بود

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

[QUOTE=383328684]بخدا همینا گند زدن ب جامعه کاش جمع بشن از بیخ و بن[/QUOTE

اگه شاغل یک اداره بود ازکی باید میرفت سرکار؟

میتونست بگه نمیام کارش راازدست میداد الانم شغلش اینه وقتی یکی تبلغ میده مثلا لباس ازش کلی خرید کرده پول داده بلاکر براش تبلغ بذاره اگه نذاره شکایت میکنن

[QUOTE=383328684]بخدا همینا گند زدن ب جامعه کاش جمع بشن از بیخ و بن[/QUOTEاگه شاغل یک اداره بود ازکی ...

اگه کارمند اداره باشه جسارتا تا هفتم سرکار نمیره

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
دیدمش ولی هنوز دلش آشوبه ولی انگاری میخواد بازم حامله بشه

باید حامله بشه ،بچه دار بشه تا بتونه کنار بیاد....بلز خوبه جوان میتونه بچه دار بشه،خاله ی من پارسال شوهرش سکته کرد فوت شد،امسال دختر خاله م که ۳۰ساله ش بود ف ت کرد....خیلی برامون سخته ....