2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال مگه ادم میخوابه روحش از بدنش جدا نمیشه پس چجوری یادش میمونه همچیز واقعا عجیبه بعدش چجوری ادم به یچیزی فکر میکنه خوابش میبینه مگه روح نمیره مگه مغز میره عجیب نیست من یچیزی کشف کردم کسی که بهمون فکر میکنه میاد خوابمون بخدا چرا چون وقتی روح از بدن جدا میشه و میره وقتی یکی بهش فکر میکنه یجوری جسم روحش به اون روح که جدا شده داره امار میفرسته و بهش میگه من به یادتم 🤣🤣

بعد چرا خوابا واقعی میشن چون روح میره جهان دیگه و ممکنه اتفاق های اینده رو بعضی موقعه ببینه 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

یه سوال مگه ادم میخوابه روحش از بدنش جدا نمیشه پس چجوری یادش میمونه همچیز واقعا عجیبه بعدش چجوری ادم ...

روح تا مرگ جدا نمیشه فقط از بدن خارج میشه و وصل هست و اون رو عزارائیل از بدن جدا میکنه و قطع میکنه و روح رو میبره و شوخی با این چیز ها خیلی بده نخند اینجور چیز ها اصلا شوخی بردار نیست 

روح تا مرگ جدا نمیشه فقط از بدن خارج میشه و وصل هست و اون رو عزارائیل از بدن جدا میکنه و قطع میکنه و ...

خب هرچی خارج میشه دیگه منم خیلی باهوشم هم چیز درست گفتم جدی کسایی که به ادم فکر میکنن میان تو خواب از رو تجربه هام میگم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خب هرچی خارج میشه دیگه منم خیلی باهوشم هم چیز درست گفتم جدی کسایی که به ادم فکر میکنن میان تو خواب ا ...

بله فکر کنی به یه چیزی یا مثلا تو خواب یک نفر رو میبینی فردا میبینی اتفاقی افتاده براشون یا مهمون میان میبینی تعبیر خواب این بود دنیا دنیای عجیبی هست تازه خیلی ها هیچی از ماورا و علوم غریبه نمیدونن