2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 57 پست
منو عشقم باهم ازدواج میکنیم؟ حسش بهم ؟ماه تولدم ؟

حس میکنه دختری هستی که تلاش میکنی و ایندت برات مهمه و این ویژگیو از تو دوست داره ، یه پیشرفتی تو رابطتتون میبینم ، متولد تابستونی یا پاییز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم بگو. چرا رفت؟ حسش بهم چطوریه هنوز میخوادم؟ بازم میاد؟

از یه موضوعی خسته شده بود و سرش فکر کنم خیلی بحث می‌کردید و زیاد بهش گیر میدادی ، نا امیده و نیاز به کمی وقت داره سرش شلوغه و ۵۰.۵۰ عه میتونی یه پیامی بدی و حالشو بپرسی ولی زیاد تحت فشار قرارش نده

حسش زیاد نیست در حد کراشه و در آینده شاید بیشترشه ، تورو دختری آروم میبینه که بعضی وقتا سلیطه میشی و ...

سلام خوب هستین 

میشه کمکم کنید حالم بده 

این همه تمرین کردم این همه ریاضی خوندم آخرشم خراب کردم به نظرتون چند میشم شهریور باید امتحان برم بدم من همه نمره هام خوبه ولی😣😣دو روز تمرین کردم و شبم بیدار موندم آخرش این شد حساب کردم میشم ۵یعنی بدبخت شدم امسال نهم هستم همه نمراتم خوبه این سری این طوری شد میشه هر چی حس کردید بگید حالم خیلی بده

درمورد ازدواج منم میگی عزیزمچه وقته با چجور شخصی ویژگی هاش ؟

شغل خوبی داره خجالتی و آرومه ولی وقتی صمیمی بشه زیاد میخنده ،خنده قشنگی داره و کمی پوستش سفیده ،از لحاظ بقیه چیزا هم خوبه فقط باید دور از خانوادش خونه بگیری مادرش خیلی تو زندگیتون دخالت میکنه ،عدد دو اومد تو ذهنم