2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 57 پست
ته دلش گفتم منتظره ، بیشتر ازت دلخوره و نمیخواد تا مدتی باهات حرف بزنه

سرکارم همکارای خانم بهم حسادت میکنن؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
حسش زیاد نیست در حد کراشه و در آینده شاید بیشترشه ، تورو دختری آروم میبینه که بعضی وقتا سلیطه میشی و ...

اونی ک مجازی باهمیم چی میشه بینمون ؟ چیزی پیش میاد رابطه ای ؟ چی حس میکنی از ارتباطمون وایندش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونی ک مجازی باهمیم چی میشه بینمون ؟ چیزی پیش میاد رابطه ای ؟ چی حس میکنی از ارتباطمون وایندش

چیز جدی ای حس نمیکنم ، فقط میتونم بگم تا یه مدتی باهمید و به یه بهونه چرت دنبال رفتنه

چه بهونه ای ؟ یعنی دوست نداره باهام باشه وخوشش نمیاد ازم ؟پس چرا نمیره اخه؟

نه سرش شلوغه درمورد یچیزی و یچیزی از اطرافیانش آزارش میده ، کنارش باش و بهش دلداری و مشاوره بده و بیشتر باهاش حرف بزن و بیشتر بهم زنگ بزنید اگه عصبی بود با ملایمت جوابشو بده و درکش کن این روزا حالش بده ، اگه چیزی گفت بدل نگیر

ولی یه شغلی حس کردم که هست طرف شما یا اطرافیانتون که حقوق خوبیم داره

شرکت گلنوش بهم زنگ میزنن ؟بابت استخدام

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
2790
2778
2791
2779
2792