2777
2789
عنوان

شما باشید منشی میشید با لیسانس❓️

100 بازدید | 12 پست

با مدرک مهندسی برای منشی اموزشگاه زبان

از ساعا ۱ تا ۸ شب حقوق وزارت کار

خیلی جاها برای رشته خودم رفتم قبول نکردن

میگن دوهفته باید کارورز باشی

خیلیداسترس دارم نکنه دوهفته حمالی کنم بعد بگن نمیخوایم؟

ینی هیچ کار دیگه ای نیست برات؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منشی هم یه شغله و قابل تحسین 

میتونی اول منشی شی بعد کم کم...

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

بنظرم رشته خودتو برو حداقل اگه بعد دوهفته نخواستن یه عمر حسرت اینو نمیخوری که شاید میشد اشتباه منو ن ...

رشته خودم اصلا قبول نکردن ک برم

نزدیک ۱۰ جا مصاحبه رفتم و حدود ۱۰۰ تا رزومه دادم

این منشی و گفتن دوهفتع

ولی اگر منشس و قبول شم با پولش دوره های آموزشی زشته خودم و برمیدارم مدرک کسب کنم

رشته خودم اصلا قبول نکردن ک برمنزدیک ۱۰ جا مصاحبه رفتم و حدود ۱۰۰ تا رزومه دادماین منشی و گفتن دوهفت ...

اهان من فکر کردم واسه رشته خودتو گفتی دوهفته کارآموزی میخوان

برو بهتر از بیکاریه ان شاالله پیشرفت میکنی