2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تعلیق خودخواستع ندارن

تعلیقم بشید چیزی پاک نمیشه نه اکانت نه تاپیکا

و فقط کلا دسترسی به همه چی قطع میشه

حتی میشه وارد کاربری بشید ولی چون دسترسی قطعه نمیشه کاری کرد

....

تعلیق خودخواستع ندارنتعلیقم بشید چیزی پاک نمیشه نه اکانت نه تاپیکاو فقط کلا دسترسی به همه چی قطع میش ...

پس الان چرا گفتم اسنپ خواهرمو دزدیده از بیخ و بن پاکش کردن؟

اسنپ خواهرمو دزدیده

اگر اینجا نشد پیگیری کنی و جای دیگه ای در موردش خواستی حرف بزنی بگو هر کی هر پیشنهادی داره بگه . از همینجا شروع کنیم و خودمون در موردش از فردا با همه صحبت کنیم که تو جامعه پخش بشه . به نظر من اسنپ باید به دادگاه کشیده بشه و پاشخگو باشه که چرا به فکر امنیت مسافرها نبوده . در حالی که میشده پیشگیری کنه . حیلی کارها میتونستن بکنن و نکردن . مثلا : 

۱ - هر کی میخواد اسنپی بشه باید دو تا دوربین سیمکارت خور تو ماشینش نصب کنه . 

۲ - هر کی میخواد بره اسنپ باید دو تا از اعضاء درجه بک خانواده ضمانتش کنن که اگر اون خلافی کرد اونهاوهموپاسخگو باشن . اینجوری اگر کسی ببینه برادر نا اهل داره میگه من ضمانت نمیکنم . خود اون راننده هم چون خانواده ش باید جواب پس بدن به خودش اجازه نمیده هر غلطی بکنه . 

۳ - اولویت با متاهلین باشه . 

۴ - حق انتخاب بین راننده ی آقا و راننده ی خانوم داشته باشیم . 

۵ - به هر ماشین باید یه جی پی اس وصل بشه . هزینه ی ابنها رو باید از راننده بگیرن که بهانه نیارن بودجه نداربم . 

هر کی هر چی به ذهنش میرسه بگه که لا اقل درباره ش حرف بزنیم که بدونیم چی باید از اسنپ بخوایم . اگر اسنپ یه خواست مردم تن نداد مردم تحریمش کنن . دیگه ااز فردا به همه بگید بهوجای اسنپ از تپسی استفاده کنن . هر کی میتونه زنگ بزنه به پشتیبانی اسنپ بگه یاداین اوضاعو درست کنید یا تحریمتون میکنیم . صد نفر فردا زنگ بزنن به اسنپ اون بی عقل ها یه فکری میکنن . واقعا هم عقلشون نمیرسه چی کار کنن . هر کی تز و ایده ای داره بگه . الا اقل فکرامونو بزاریم رو هم که نفر بعدی ما و عزیزانمون نباشیم .