2777
2789
عنوان

احساس تنهایی

156 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها،من خیلی تو زندگیم احساس تنهایی میکنم طوری که احساس میکنم دیگه نمیتونم ادامه بدم،داستان زندگی من اینه که حدود ده ساله ازدواج کردم اونموقع ذوق و شوق رسیدن به همو داشتیم دیگه خودتون میدونید آدم رو ابرها سیر میکنه،آشنایی ما با دوستی شروع شد و بعد از چهار سال با هم ازدواج کردیم بدون هیچ گونه پشتوانه ای زندگیمونو شروع کردیم منم پا به پای همسرم کار کردم خیلی سختی مالی کشیدیم الانم مستاجریم به خاطر مشکلات اقتصادی بچه هم نداریم اون اوایل ذوق بود شور بود اما الان من خیلی احساس تنهایی میکنم همسرم اصلا زیاد حرف نمیزنه مگه من باهاش حرف بزنم اون مجبور بشه جواب بده من کلا دختر پرانرژی و کوشایی هستم پر از جنب و جوش اما همسرم خیلی این اواخر بد شده اصلا انرژی نداره بیشتر خوابه زیادم با من حرف نمیزنه منم این اواخر واقعا خسته شدم بعضی موقعها از شدت تنهایی و همدم نداشتن دوست داشتم میگفت نمیخوام هر دو از این رندگی راحت می‌شدیم تمام پول شوهرم میره واسه اجاره فکر کن اصلا پیشرفتی که نداشتیم واقعا زندگیمون خیلی کسل کننده شده اون به رو نمیاره ولی من خیلی خسته شدم افسرده شدم هیچ امیدی به زندگی ندارم با اینکه خیلی منو دوست داره اما باخودم میگم کاش از روز اول با هم آشنا نمیشدیم چون این زندگی هیچ چیزی برامون نداشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه زندگیا همینهازدواج عنهآدم با همجنس خودش بیشتر میتونه ارتباط برقرار کنهبا دوستات وقت بگذرون

بدرختی دیگه دوستی هم ندارم همه زندگی دار شدن بچه دارن من به هیچی نرسیدم خیلی سرخورده شدم

بدرختی دیگه دوستی هم ندارم همه زندگی دار شدن بچه دارن من به هیچی نرسیدم خیلی سرخورده شدم

چرا فک میکنی به هیچی نرسیدی 

داری زندگیتو میکنی دیگه

کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و گوش بده ♥️

شرایط جور کن این یه ایده نیست پایه 15 سال زندگی منه تا وقتی دلتون برا هم تنگ نشه همینه از این بدتر ه ...

من فرصت بیشتری دارم از اون دور بشم ولی اون نه من میتونم با خانوادم برم شهرستان ولی اون جز خونه جایی نداره

چرا فک میکنی به هیچی نرسیدی داری زندگیتو میکنی دیگهکتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و گوش بده ♥️

میدونه زندگیم اینقدر تکراری شده و شوهرمو بی روح میبینم همش حس میکنم زندگی مشترکمون بیخود بود جز اجاره دادن کار دیگه ای نداریم

من فرصت بیشتری دارم از اون دور بشم ولی اون نه من میتونم با خانوادم برم شهرستان ولی اون جز خونه جایی ...

برو‌ صبر نکن بهانه جور کن دور باش ازش ماهی سالی خیلی بهم چسپیدین رابطه تون سرد و تکراری شده ، تو نباشی می‌فهمه چقدر وجودت مهمه چقدر باید باشی چقدر وجود داری حتی از لحاظ جنسی متوجه میشه چقدر با تو خوش میگذشته الان نیستی اومدی برگشتی از این رو به اون رو رو هم تو خودت هم تو وجود اون متوجه میشی

میدونه زندگیم اینقدر تکراری شده و شوهرمو بی روح میبینم همش حس میکنم زندگی مشترکمون بیخود بود جز اجار ...

چرا فک میکنی بقیه خیلی تنوع تو زندگیشون هست

مردمم بچه میارن که بتونن طرفشونو تحمل کنن

برو‌ صبر نکن بهانه جور کن دور باش ازش ماهی سالی خیلی بهم چسپیدین رابطه تون سرد و تکراری شده ، تو نبا ...

حرفهات کاملا درسته ،طوری شدیم که دیگه رمق و میل جنسی هم دیگه از بین رفته ،خواهر من و برادر اونوسال گذشته فوت شدن حال و روزمون بد بود بدترم شد 

حرفهات کاملا درسته ،طوری شدیم که دیگه رمق و میل جنسی هم دیگه از بین رفته ،خواهر من و برادر اونوسال گ ...

همشمال تکراره همش مال عادی شدنه همش مال اینه که دلتنگ نیستی براش مثل اینا که تازه عقد کردن یا نامزد هستن ، ما بعد 15سال و دوتا بچه مثل زمان عقد هستیم چون دور میشیم از هم من سالی دیکی دوماه میرم شهرستان خونه بابام یا بابای اون