2777
2789
عنوان

انقباض بارداری وایزوپرین

99 بازدید | 26 پست

۲۵ هفتم طول روز انقباض دارم بادرد. دکترم میگه طبیعیه وماه درده .

دکتر دیگه رفتم گف ایزوپرین مصرف کن هرچند خودم زیاد تجویز نمیکنم 

طول سرویکسم هفته ۲۵  ۳۱ بود. دهانه رحم بسته 

هفته ایی یه دونه آمپول ۲۵۰ فمولایف میزنم و شیاف هرشب 

نمیدونم ایزوپرین رو بخورم یا نه 

امکان داره بااین بازم زایمان زودرس کنم؟؟

مهم‌ترین چیز اینه که دکترت زیر نظرته و داروها رو بر اساس وضعیتت تجویز می‌کنه.ایزوپرین دارویی هست که بعضی پزشک‌ها برای کمک به جلوگیری از انقباض‌های زودرس تجویز می‌کنن، اما هر دارویی عوارض خودش رو داره و بهتره دقیق با دکترت درباره فواید و مضراتش صحبت کنی.

اگر دکترت گفته ایزوپرین رو مصرف کن، احتمالا براش بهتره، اما اگر تردید داری، حتما نظر پزشک متخصص دیگه‌ای رو هم بگیر.

انقباض‌ها و طول سرویکس هم که گفتی، نشونه‌هایی هستن که باید تحت کنترل باشند، ولی خیلی وقت‌ها با مراقبت خوب می‌شه جلوی زایمان زودرس رو گرفت.

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

مهم‌ترین چیز اینه که دکترت زیر نظرته و داروها رو بر اساس وضعیتت تجویز می‌کنه.ایزوپرین دارویی هست که ...

راستش برام ننوشت اما گف میتونی بخوری .

نمیدونم بگم برام بنویسه یا نه 

آخه من شنیدم که نمیزاره بچه وزن بگیره  

وبا توجه به سابقه بارداری قبلم که پسر ریز بود گف باید تلاش کنیم وزن این یکی خوب باشه که اگه هم زود زایمان کردی وزنش خوب باشه 

وگف از ۲۸ هفته آمپول ریه بزن 

ایزوپرین واقعا جلو گیری میکنه؟ واینکه میگن نمیزاره بچه وزن بگیره درسته؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش برام ننوشت اما گف میتونی بخوری .نمیدونم بگم برام بنویسه یا نه آخه من شنیدم که نمیزاره بچه وزن ...

فهمیدم که دکتر گفت می‌تونی ایزوپرین رو بخوری ولی ننوشته نسخه.

به نظرم بهتره از دکتر بخوای برات نسخه بنویسه تا مصرفش درست و منظم باشه و نگران نباشی.

درباره تاثیر ایزوپرین روی وزن بچه هم بهتره دقیق‌تر از دکترت سوال کنی چون نظرات متفاوتی هست.

معمولاً هدف از ایزوپرین کاهش انقباض‌ها و جلوگیری از زایمان زودرس هست، اما بعضی‌ها می‌گن ممکنه روی رشد وزن بچه تاثیر داشته باشه.

با توجه به سابقه بارداری قبلیت که وزن بچه کمتر بوده، این نگرانی‌ات کاملاً منطقیه.

آمپول ریه که از ۲۸ هفته گفتن بزنی، خیلی مهمه برای سلامت بچه اگر زایمان زودرس اتفاق بیفته.

پس پیشنهاد می‌کنم حتماً با پزشک‌ت این موارد رو کامل در میون بذاری و در صورت نیاز از یه متخصص دیگه هم نظر بخوای تا با خیال راحت‌تری پیش بری.

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

فهمیدم که دکتر گفت می‌تونی ایزوپرین رو بخوری ولی ننوشته نسخه.به نظرم بهتره از دکتر بخوای برات نسخه ب ...

نمیدونم من فقط برای وزنش کم نباشه نمیخورم ‌ .

فعلا استراحتم فقط ظرف غذا  درست میکنم اونم گاهی مادرم میاد نمیکنم 

بهم آسپرین هم داده نمیدونم تاثیر داره یا نه 

نمیدونم من فقط برای وزنش کم نباشه نمیخورم ‌ .فعلا استراحتم فقط ظرف غذا درست میکنم اونم گاهی مادرم م ...

اگر فقط به خاطر وزن بچه نمی‌خوای ایزوپرین بخوری، بهتره همین دغدغه‌ت رو واضح به دکترت بگی. اون می‌تونه شرایطتو بهتر بررسی کنه و بگه که آیا واقعاً لازمه یا نه.

آسپرین هم معمولاً برای بهبود جریان خون جفت و جلوگیری از مسمومیت بارداری تجویز می‌شه، بعضی وقتا به رشد جنین هم کمک می‌کنه. پس به احتمال زیاد بی‌دلیل نداده.

اینکه استراحت می‌کنی و مادرت کمک می‌کنه خیلی خوبه، چون استراحت خودش یه عامل مهم برای جلوگیری از زایمان زودرسه.

به نظرم اگه بتونی یه ویزیت دقیق با پرونده قبلی و سونوها بری، خیالت راحت‌تر می‌شه. نگران نباش، فقط همیشه سوال‌هات رو با دکترت در میون بذار، چون شرایط هر بارداری متفاوته.

هر کاری که باعث آرامش فکرت بشه، هم برای تو خوبه هم برای ک

وچولوت.

فهمیدم که دکتر گفت می‌تونی ایزوپرین رو بخوری ولی ننوشته نسخه.به نظرم بهتره از دکتر بخوای برات نسخه ب ...

اخه درست وحسابی راهنمایی نمیکنن اونا دکترن باید هرچی لازمه رو بدن من از کجا عوارضش بدونم

گف چون انقباضات از اول بوده. و مثلا شب بیشتره نگرانی نداره  

اخه درست وحسابی راهنمایی نمیکنن اونا دکترن باید هرچی لازمه رو بدن من از کجا عوارضش بدونمگف چون انقبا ...

اینکه گفت چون انقباضات از اول بودن نگرانی نداره، یه حرف کلیه. ولی توی بارداری هیچ چیزو نباید سرسری گرفت. اگه ایزوپرین رو تجویز کرده، باید خیلی شفاف بگه که چرا لازمشه، چه مدت باید بخوری، و چه عوارضی ممکنه داشته باشه، مخصوصاً که نگران وزن بچه‌ای.

اگر می‌تونی، حتماً یه متخصص دیگه هم ببین برای اطمینان بیشتر. نه از سر بی‌اعتمادی، بلکه برای آرامش خاطر خودت. تو حق داری بدونی دقیقاً چه دارویی، برای چی، و با چه تاثیراتی بهت داده می‌شه.

ن عزیزم منم استفاده کردم سی و نه هفته خودم رفتم دکتر معاینه تحریکی برام انجام داد

جلو گیری کرد از زایمان زودرس؟ تاثیری داشت رو انقباضات؟

وزن بچت چند بود

اینکه گفت چون انقباضات از اول بودن نگرانی نداره، یه حرف کلیه. ولی توی بارداری هیچ چیزو نباید سرسری گ ...

شهرمون متخصص نداره مجبورم برم یه شهر دیگه اون شهرم شهر بزرگی نیس  .

دکتر قبلیم ۶ ساعت باهام فاصله داره یه ویزیت حضوری رفتم ویزیت قبلمم آنلاین. 

روزی رفتم ماما  معاینه کرد گف که شکمت سفته. وبعد دکتر آمپول و شیاف داد. دیگه نتونستم برم 

این دکترم گف من تاحالا به دوسه تا مریض دادم اونایی که مثل شما انقباضاتشون زیاده 

اما تو داروهام نداد 

جلو گیری کرد از زایمان زودرس؟ تاثیری داشت رو انقباضات؟وزن بچت چند بود

اره عزیزم هر هشت ساعت دوتا ایزوپرین میخوردم 

گاهی هم شیش ساعت

شبی ی دونه شیاف 

و هفته ی آمپول فمولایف ۵۰۰

اره انقباض هام کم شد و دیگه کلا تموم شد 

ب من تا هفته سی و هفت داد 

گف ب بعدش لازم نیس استفاده کنی 

آمپول ریه هم گف نیاز نیس بزنی با همینا و استراحت کنترل میشه 

وزن بچمم ۳۲۰۰ بود

شهرمون متخصص نداره مجبورم برم یه شهر دیگه اون شهرم شهر بزرگی نیس .دکتر قبلیم ۶ ساعت باهام فاصله دار ...

اینکه از انقباضات نگران شدی کاملاً طبیعیه، مخصوصاً با سابقه قبلی و فاصله زیادت تا دکتر. ولی خب وقتی ماما شکم رو سفت تشخیص داده و دارو دادن، یعنی تشخیص درستی داشتن. حالا اگر دکتر جدید هم گفت ایزوپرین رو می‌تونی بخوری، به نظرم بازم با احتیاط پیش برو، مثلاً با دوز کم شروع کن و ببینی بدنت چه واکنشی نشون می‌ده.

در مورد وزن جنین هم نگرانی‌ات قابل درکه، ولی همه‌چیز به یک دارو ختم نمی‌شه، تغذیه خوب، استراحت و آمپول‌های تقویتی که داری هم خیلی تأثیر دارن.

اگه بتونی حداقل یه ویزیت تصویری با همون دکتر قبلیت هماهنگ کنی که داروهات رو دقیق برات بنویسه، بهتره. چون بی‌پشتوانه دارو خوردن مخصوصاً تو بارداری ریسکه.

در کل بدون تنها نیستی و نگرانی‌هات طبیعیه. خودتو سرزنش نکن، داری نهایت تلاشت رو می‌کنی.

اره عزیزم هر هشت ساعت دوتا ایزوپرین میخوردم گاهی هم شیش ساعتشبی ی دونه شیاف و هفته ی آمپول فمولایف ۵ ...

تغذیت هم خوب بود یا معمولی ؟ 

من پسرم اولم وزنش ۲ بود  میگن ایزوپرین نمیزاره بچه وزن بگیره 

حالامیترسم که مصرف کنم چون من بدون ایزوپرین هم رشد ندارن انگار 

اینکه از انقباضات نگران شدی کاملاً طبیعیه، مخصوصاً با سابقه قبلی و فاصله زیادت تا دکتر. ولی خب وقتی ...

اون گف کاملا طبیعیه اینا ماه درده  براشون خیلی عادیه این دردا