2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی درگیر مسئله ای میشم و از عهده خودم خارجه یه دفتر مخصوص دارم که داخلش مشکلم رو با خدا در میون میگذارم و مینویسم و خیلی آروم میشم و در آخر مینویسم سپردم به خودت که بهترین ها رو برام رقم بزنی.واگذارش کردم به خودت خدای قشنگم😊بعدم دیگه سعی میکنم اصلا بهش فکر نکنم و خیلی سریع نتیجه میگیرم چون مطمئنم خدا مشکلم رو حل میکنه.همین یک ماه پیش مشکله بزرگی داشتم که نوشتم و چند روز بعد خبره خوشی بهم رسید و راه حل مشکلم پیدا شد.بعد که مشکلم حل شد میرم سره دفترم و اونو خط میزنم.خیلی آرامش بخشه🤗

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
من هنو متوجه نشدم .همش ترس دارم خدا برام انجام نده.اصن نمیتونم توکل😢😢😢😢😢

فقط توکل کن ...ترساتو دفن کن و فقط از ته دل بهش توکل کن میبینی ک چطوربرات پیش میبره همه چیو..رمزشم اینه ک هیچ وقت از یادش غافل نشی و شکرشو بکنی..

فقط توکل کن ...ترساتو دفن کن و فقط از ته دل بهش توکل کن میبینی ک چطوربرات پیش میبره همه چیو..رمزشم ا ...

الهی قوربونش برم ک هوامو داره اما ترس و بی ایمانی من حالم و خراب کرده

سوگند بنامت که تو آرام منی⚘مادر⚘
الهی قوربونش برم ک هوامو داره اما ترس و بی ایمانی من حالم و خراب کرده

حال خرابت عزیزم فقط از روی نا امیدیه..اگه ب خدا لمید داشته باشی ترست میریزه ایمانتم قوی میشه...از خودش بخواه ک ترسو بی ایمانی رو ازت دور کنه ...از ته دل.... مطمئن باش جواب رد نمیده بهت

ما در گیر و دار مسائل روزمره مون تقریبا خدارو فراموش کردیم و توکل مون رو از دست دادیم البته من اینطوری ام، وقتی رد پای خدا رو توو زندگی حس کنیم آرامش قلبی حاصل میشه