2777
2789

سلام به همگی 

چهل و یک هفته هستم درد ندارم 

دهانه رحم یک سانت بازه 

حرکات جنین خوبه تقریبا هر روز نوار قلب میگیرم ازش 

پیاده روی دارم ورزش میکنم 

انگار نه انگار

روغن کرچک خوردم یکی کامل فقط حالم یکم بد شد 

نمی‌دونم چی کار کنم 

کسی دعایی چیزی می‌دونه بخونم دردام بیان چون دیگه هیچی فایده نداشته برام 

زایشگاه هر روز میرم میگن باید دردات بیان 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 😄

خفه نشه بچه خطرناک نباشه

من شنیدم تا ۴۲ هفته هم زمان میفره

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

سوره واقعه رو بخون يا بگو برات بخونن براي زايمان راحت انشااالله زايمان راحتيي داشته باشي

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

عزیزم انشالله به زودی زایمان میکنی و نی نی رو سلامت بغل میگیری نی نی مون نازش بالاس 🥺😍.واست دعا میکنم که زایمانت خوب وراحت باشه. میشه توام تو این لحظه ها دعا کنی واسه باردار شدن منم.. خیلی ساله منتظر دومی هستم منم.. اسمم سمانه.. یادت موند سر زایمان دعام کن🙏🥺💜

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

خب

یه پزشک زنان درست حسابی برو گلم !!

ببین چی میگه

اصلا طبیعی میشه یا ن سزارین باید بشی

چون مملکت ما یسریا وجدان کاری ندارن

میگن برو دردت گرفت بیا

حالا بچه مدفوع کرد هر اتفاقیم افتاد جهنم😐

یعنی رک بهت میگم

سلامتیت برای کادر دولتی پشیزی ارزش نداره

با یه پزشک خوب مشورت کن ببین چی میگه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چه چیزا ..من خودم فقط لکه خون دیدم هیچ دردی نداشتم ..خودشون کیسه آبم و پاره کرده ن ،دوتا آمپول فشار زدن ...دقیقا یک ساعت نکشید بدنیا اومد ...یعنی چی تادردت نیاد...مگه به درد ..😐

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌