2777
2789

دوتا دخترعمه دارم وقتی بچه بودم یادمه هرهفته خونه اینا خواستگار بود یا حتی هفته ای دو سه تا....الان یادم میوفته تعجب میکنم با اینکه خوشگلم نیستنا کلی خواستگار داشتن الان دختر میبینی زیبا ولی خواستگار نداره واقعا قدیم همه چیز بهتر بود من همش نگرانم مجرد بمونم تا آخر عمر😂😂تازه اگرم بیان به درد بخورنیستن خیلی واقعا سخت شده ازدواج مخصوصا برای دخترا.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر شرایط اقتصادیه سخته

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

دیگ با پرنسس علی هایی در سطح کشور مواجه شدیم که میگن زن بگیرمپیم چرا بهترینش کنار خیابون ۲ تومنه مگه برا ی لیوان  شیر باید بریم گاو بخریم اینارو به عینه دیدم متاسفانه منطقشون اینه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

اجاره یه خونه ساده تو شهر ما ماهی ۱۵ ۲۰ شده با پیش ۲۰۰ ۳۰۰  یه کیلو گوشت چرخ کرده بالای ۷۰۰ تومنه 

یه کیلو برنج ۲۴۰ ۲۵۰ ست 

ی مانتو شلوار عادی روزمره میشه بالای ۲ تومن یه کفش کنارش باشه یه شال میشه ۴ ۵ م 

پوشک بچه بسته ای ۳۶۰

میشه ازدواج کرد؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ختم_مجرب_بخت_گشایی 

🍃🌹جهت رفع گرفتاری و بخت گشایی 🍃🌹

شما باید: 

✨دعای مقنعه را بنویسید روزها گوشه ی مقنعه یا روسری و شبها زیر بالش قرار دهید.

✨روزی 110 مرتبه بگویید : (( یا جامع الناس لیوم لا ریب فیه انَ الله لا یخلف المیعاد ! جمع بینی وبین زوج المومن ))

✨روزی 2 مرتبه سوره (( یس )) را بخوانید و به حضرت زینب (ع) هدیه دهید و بگویید : « بحق علی و فاطمه بر شما ، همسری خوب برایم بفرست»

✨ هرشب سوره (( واقعه )) را بخوانید و انگشتر شرف شمس اصلی بخرید و همیشه همراه داشته باشید

✨🍃این اعمال رو 40 روز انجام دهید به امید خداوند گشایشی در بخت شما می شود.

دخترای زیبا و سطح بالا معمولا خاستگار یا کم دارن یا اصلا ندارن 

چون پسرای معمولی و سطح پایین جرات نمیکنن برن سمت شون مبادا جواب منفی بگیرن 

تعداد خاستگار ملاک نیست کیفیت خاستگار ملاکه 

یدونه خاستگار خوب که همسرت بشه شرف داره به هزاران خاستگار نچسب و بدرد نخور 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

دیگ با پرنسس علی هایی در سطح کشور مواجه شدیم که میگن زن بگیرمپیم چرا بهترینش کنار خیابون ۲ تومنه مگه ...

اونا همون بهتر نسلشون ادامه پیدا نکنه....برن مریضی بگیرن بمیرن بهتره