2777
2789
عنوان

بعد چهار سال دیدمش خیلی پیر شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 75 پست

مام جدا شدیم ولی خیلی سال پیش خیلی دوسم داشت روانی وار سر کنکور من ۸ ساعت رانندگی میکرد بیاد پشت در حوزه منتظرم بشینه هر مناسبتی یه چیزی میخرید واسم ۲ سال تموم اومد و رفت تا باهاش حرف بزنم ولی با هزار تلاش ما قسمت هم نبودیم اسم دخترش رو هم اسم من انتخاب کرده بود اون روز دیدمش بعد سال ها من با همسرم و اونم با همسرش

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا افرادی که جداتون کردن رو نمیبخشی؟ مگه نمیگی بهت پیام داده و خودت بلاک کردی یعنی خودت نخواستیفک ن ...

اینده ای باهاش نداشتم چون با کل خانوادش بحثم شد 

بخاطر من ۳ سال با خواهر و پدر و .... قهر بود عروسی دوتا خواهرش نرفت کل تایم عروسی با من بود 

ولی من حرفایی که بهم زدن یادم‌نمیرفت کوچیکترین حرف خواهرش به من ج...نده هرجایی بود 

در صورتی که من قبل این اقا با هیچکس حرف نمیزدم از خونه بیرون نمیرفتم 

اگه ازدواج میکردم زندگی به این اقا خیلی سخت میگذشت 

وگرنه من از خدام بود با عشق زندگیم‌ازدواج کنم

اینده ای باهاش نداشتم چون با کل خانوادش بحثم شد بخاطر من ۳ سال با خواهر و پدر و .... قهر بود عروسی د ...

ببین من واقعا تو شرایط شما که نبودم 

ولی خانواده خیلی مهمه 

شماهم به نظرم بچگی کردی و اصلا نباید کارتون به دعوا میکشید 

در کل از بیرون داریم ما نگاه میکنیم

من بهت حق میدم گریه کنی حالت بد باشه ولی شاید به صلاحت بوده 

زمان بده فراموش کنی و هر جایی که فک میکنی قراره ببینیش نرو

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
چ مسخرهحالا با نگاه کردن و اشک ریختن چیزی درست میشه؟اگ ب فکر زن بیچاره اش بودی اصلا پا میشدی میرفتی ...

😐😐😐😐😐خوبی؟

من قلبم‌تیکه تیکه شد 

بفکر کی باشم غیر خودم ،این حرفو نزن نمیدونم چندسالته ولی یروز درکم میکنی 

البته انشالله که هیچوقت این حسو تجربه نکنی

اخرین پیامش این بود فلانی من دیگه سنم بالا رفت میخوام اردواج کنم تو تایپیک قبلی توضیح دادم

باز هم با توصیفاتت کاملا دلش با تو بوده وقتی عقد کرده و هنوز هم دلش با توعه. حرکت بسیار غیر اخلاقی و احمقانه ای هست چون زندگی خودش و اون زنو به بازی گرفته. فقط تصور کن مردی که باهات عقد میکنه خدای نکرده احساساتی که اکست به تو داره رو به اکسش داشته باشی. چه حسی داری؟

😐😐😐😐😐خوبی؟من قلبم‌تیکه تیکه شد بفکر کی باشم غیر خودم ،این حرفو نزن نمیدونم چندسالته ولی یروز در ...

ولش کن بحث نکن 

نی نی سایتی ها خیلی حساسن سر این چیزا

انگار گریه و احساسات دست توعه یا انگار رفتی گفتی بیا با هم بریم توی رابطه 😑

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دوستای طرف چقدر لاشی بودن میگفتن بیاین باهم حرف بزنین

نمیگفتن حرف بزنین که چون ما زمانی که باهم بودیم دورهمی داشتیم 

هم دوستای من هم دوستای اون میگفتن مثل قدیم‌دور هم باشیم درکل ولی اینم نباید میگفتن چون اون اقا دیگه مزدوج شده

اینارو میشنوم دلم میخواد بشینم زار زار گریه کنم

نه اصلا اینطور فکر نکن من الان با آدمی ازدواج کردم ده برابر اون دوسم داره منم دیوونه اش هستم و برای همسرم میمیرم جوری که میبینمش قند تو دلم آب میشه در این حد دوسش دارم گاهی خدا تقدیر متفاوتی رقم میزنه از چیزی که فکرش رو هم میکنی بهتر 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

مام جدا شدیم ولی خیلی سال پیش خیلی دوسم داشت روانی وار سر کنکور من ۸ ساعت رانندگی میکرد بیاد پشت در ...

مثلا فکر کن شوهرت اسم دخترت رو از رو اسم اکسش انتخاب کنه. فک کن کلی درد زایمان بکشی کلی بچه بیاری کلی سر یه زندگی زحمت بکشی بعد اسم بچت بشه اسم عشق اول شوهرت.... کاش وقتی هنوز موو ان نکردید ازدواج نکنید. کاش اگه نمیتونید موو ان کنید اصلاااااا ازدواج نکنیدو اگه خیلی نیاز به رابطه دارید برید توی روابط بدون تعهدی که از اول مشخص کردید به هیچ جا نمیرسه و انتظاری از هم ندارید. زندگی مردم شوخیه برای یه سریا

مام جدا شدیم ولی خیلی سال پیش خیلی دوسم داشت روانی وار سر کنکور من ۸ ساعت رانندگی میکرد بیاد پشت در ...

دقیقا داستان  زندگی منم همینه 

ی شب خونه تنها بودم حالم بد شد ،مامان بابام رفته بودن تهران دکتر به من گفتن برو خونه خواهرت من نرفتم بجاش به دوستم گفتم بیاد 

اوندشب حالم بد شد ماشین نداشت بیاد الهی بمیرم براش ماشینش تعمیرگاه بود 

با این کامیونا که راهش با این تو جاده یکی بود از شهر خودشون اخر شب اومد منو برد بیمارستان 

الهی بمیرم این اتفاقا یادم میاد دلم میخواد بمیرم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 10 دقیقه پیش
2791
2779
2792