2777
2789
عنوان

بعد چهار سال دیدمش خیلی پیر شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 75 پست
خیلی ناراحت شدم‌برات حس میکنم شرایط تو سخت تر بود من سر یسری موضوعات که با خواهراشو باباش و یه خانم ...

ممنون از محبتت ؛)

میدونی من اون تایم ک شرایط ازدواج کردن رو نداشتم 

ازش مهلت خواستم؛ همش بهم میگفت مامانم هماهنگ کرده بریم خاستگاری ،بهش میگم زن نمیخام گریه میکنه ؛ شر درست میکنه ک سنت داره میره بالا همسن و سالای تو بچه دارن و از این چرت و پرتا 

دیگ نمیتونم تو روش وایستم و ... توام ک چند بار اومدم خانواده ات میگن نه ...( دلایل خانواده منطقی بود و ب خاطر شرایط خودم بود )

رفت سر سفره عقد نشست ،  من حتی عکساشون رو هم دیدم😅💔

بخدا من از لحاظ خانوادگی؛ فرهنگ ؛ تحصیلات ، قیافه و اندام خیلی بهتر از اون دختره بودم 

منو مفت فروخت ، شکست منو ، خوردم کرد 

من دلیل اشک ریختن ات رو میفهمم چون تو ب غیر از محبت و شاید دوست داشتن چیزی ندیدی!

ولی من سراسر تو این رابطه شکستم ، نابود شدم ارزش ام اومد پایین ... ب همین خاطر دیگ مث چی از چشمم افتاده، بخواد بهترین شرایط رو فراهم کنه ، بهترین آدم دنیا هم ک باشه  دیگ نمیتونم حتی بهش فک کنم 

ی وقتایی زنگ میزنه یا پیام میده با خط جدید ( چون قبلی هاش بلاکه) دست و پام یخ میکنه ؛ تن و بدنم میلرزه💔 حتی با وجود اینکه نفرت دارم ازش

الان مث چی پشیمون هست ، من و اون میتونستیم بهترین و شیرین ترین زندگی رو کنار هم داشتع باشیم ، هم منو نسبت ب مردا بی اعتماد کرد ، هم خودش رو بدبخت کرد ؛ هم رو دختر مردم اسم گذاشت و قربانی اش کرد ... 

الان شبا میا سر کوچه مون وایمیسته ک شاید منو ببینه ، ولی من دوست دارم چشمم ب سگ بیوفته ب اون نه 

دیگ قلبم نمی پذیره ...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792