2777
2789
عنوان

بنظرتون با حقوق معلمی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 54 پست

حقوق یه معلم تازه استخدام حداکثر ۱۵ تومنه. کل سال ریالی خرج نکنی میشه ۱۸۰ تومن و بعد از ده سال ۱.۸ میلیارد اگه تونسته باشی به طریقی ارزش این پول رو حفظ کنی میشه یه واحد خیلی کوچیک تو شهرستان خرید.

پس در کل جواب منفیه😕

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه رشتت دبیری باشه زودتر میشه

هم کلا میتونی زمینه کنکور و مشاورا هم فعال باشی زودتر ازینا برسی

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

وام کم بهره به معلما میدن؟

وام مسکن میدن. میری یه واحد کوچیک میبینی ، حتی شده ۴۰ یا ۵۰ متر. وام مسکن هم بپرس اره میدن. خود اون واحد هم بده رهن. طلا اینا داری؟

بعد چند سال قسط اون خونه ثابت ولی حقوق تو بیشتر میشه. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

الان دیوار نگاه کردم آپارتمان یکی دو میلیاردی زیاد بود همدان. به نظر من شدنیه. باید هرچقدر میتونی وام بگیری و باهاش طلا و دلار بخری تا بشه. فقط رو وام معلمی حساب نکن فکر نکنم مبالغش زیاد باشه. از بهره وام نترس اگه ارزش پول رو نسبت به ارز یا طلا حفظ کنی در هر صورت سود میکنی.

برادر کوچیک شوهر من خودش دبیره کلاس خصوصی هم بر میداره کلاس کنکور هم میره شوهرشم شاغله هنوز خونه ندا ...

چندسالشه برادرشوهرت

شوهرت چن سالشه

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اره میشه حالا ذره ذره طلا بخر مرتب وام بگیر طلا بخر میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)