2777
2789
عنوان

مو رنگ کردن

302 بازدید | 23 پست

خانومای گل،میخوام مو رنگ کنم،الان عقدم و هنوز عروسی نگرفتیم بنظر شما برا عید مو رنگ کنم یا اینکه برا عروسی رنگ کنم؟ یا کلا مورنگ کردنو بذارم بعد جشنم؟ و چه رنگی قشنگه؟ مرسی از نظراتتون😘

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم عروسیم شهریوره نمیخوام عید رنگ کنم 

چن وقت پیش ی قهوه ای تیره گذاشتم که اصلا زیاد فرقی نکردش ولی واسه عروسی روشن میکنم تغییر کنم

به حباب نگران لب یک رود قسم ؛ و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ؛غصه هم میگذرد. . .
کسی میدونه رنگ موی موقتی چیه؟رنگ های قهوه ای تیره هم داره؟

اره عزیزم طیف رنگی متنوعی دارن

شنیدمت ک نظر میکنی ب حال ضعیفان...تبم گرفت و دلم خوش ب انتظار عیادت..اللهم عجل لولیک الفرج
2790
2778
2791
2779
2792