گوشیم ۱۳نرماله ایرپادم گرفتم جدیدا با اینکه بعضیا گفتن ایرپاد انکر و اینا بگیر ولی اپل گرفتم واقعا کانکت شدن و کیفیتش زمین تا اسمون متفاوته الان میخوام اپل واچ بگیرم۱۷تومنه مدل مدنظرم که قسطیه با اسنپ ماهی۴تومن نظرتون چیه؟شوهرم میگه بده طلا بگیر ولی میگم استفاده میکنم حتما و اینکه قسطیه خوبیه حالا مرددم تا چهارشنبه وقت دارم کنسل کنم سفارش
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین به قیمتش اره خب نمیارزه ولی بندای دیگه که پسندیدم با iosکانکت نمیشد به نظرم مثل گوشی عمرانه باش ...
بندو که میتونی عوض کنی
گوشی عمرانه رو متوجه نشدم
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE