2777
2789
عنوان

هم خوابگاهی گاو رو مخ

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 23 پست

متاسفانه راهکاری نداره عزیزم 

طرف با این فرهنگ بزرگ شده و زندگی کرده . اصلا به این فکر نمی کنه که خوابگاه محیطیه که خودشم داره توش زندگی میکنه پس بهتره آروم و تمیز و سالم نگهش داره . تو خوابگاها همه مدل آدمی با همه مدل فرهنگی هست . سر و کله زدن با این آدمایی که تو محل زندگی قبلیشون ، مراعات کردن و ملاحظه و رعایت حقوق دیگران رو یاد نگرفتن ، خیلی سخته 

منم یه مدت تو خوابگاه شرایطم مشابه شما بود . حالا هم اتاقی های من دیگه اینقدر بی فرهنگ نبودن ولی اونام اخلاقای خاص خودشونو داشتن . تو نمی تونی اعصابتو خراب کنی و صبح تا شب باهاشون بجنگی ، هم خودت از نظر روحی فرسوده میشی هم جو خصمانه و ناسالمی بینتون ایجاد میشه. اصلانم به اینکه اخلاق اونا رو عوض کنی فکر نکن . اونا حداقل 18 سال با این سبک زندگی کردن ، با تذکر و خواهش و توضیح تو ، رویکردشونو عوض نمی کنن. یا اتاقتو عوض کن ، یا خونه اجاره کن یا برو خوابگاه خصوصی. اگرم با اینا موندی دیگه اعصابتو خراب نکن . اینا درست نمیشن . برای مطالعه برو کتابخونه . شبا گوش گیر و چشم بند بزن . میدونم خیلی ظلمه ولی چاره چیه

برای همین نمیرم خوابگاه شهر دور 

چون واقعا نمتونم کنار بیام 

همین کنار آمدن با خانواده خودش سخته بعد فکر کن بری با ۴ ۶ تا آدم غریبه البته بعضی اوقات خوبن ولی قطعا نه همشون 

بعد غذای خوابگاه و حشره و .... بماند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای همین نمیرم خوابگاه شهر دور چون واقعا نمتونم کنار بیام همین کنار آمدن با خانواده خودش سخته بعد ف ...

نه واقعا بعضی وقتا هم اتاقیای گیرت میاد که از توی خونه حس راحت‌تری بهت میدن 

تازه حتی اگه مورد پسندت هم نباشن سال دوم و بعد تر میتونی که هم اتاقیای مد نظرتو واسه اتاق انتخاب کنی با توجه به شناختت ازشون 

خوابگاه اونقدرا هم بد نیست 

پسرا فرق میکنن من منظورم خوابگاه دخترانست

حقیقتا من از خوابگاه دخترا و رفتارشون خبری ندارم ولی خب تا دلتون بخواد توی خوابگاه پسرا آدم بدرد نخور و درس نخون و بی ملاحظه هم هست زیاد

ولی خب انتخاب هم اتاقی دیگه دست خودت هست و تویی که انتخاب میکنی با کی باشی 

یه سوال شب تا دیر وقت بیدارن و ظهرم نمی‌خوابم پس صبح ها تا کی خوابن که کمبود خواب ندارن؟

یادش بخیر ما خیلی پایه بودیم تا ۳صبح میشستیم سریال میدیدم صبحها کلاس نمی‌رفتیم 🤣🤣البته ما هم کلاسی بودیم