قارقروت مدیر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4058 عنوان حس میکنم به خوشگلی لرا کم توجهی شده🥲😂 | مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 85 پست من خودم از طرف پدری اصالتا تورکم مامانم لره ولی.لرا چشم رنگی زیاد دارناکثرا هم موهامون بور و خرماییه کلا به نظرم توی لرستان خیلی آدم خوش قیافه هست ولی کسی توجهی نمیکنه🙄🥲 میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹 1404/03/04 | 17:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40475 کلا ایرانیا عمدتا چهره هاشون خوبه تاپیک های قبل بودی؟اگه بودی برو بخون چی نوشتمنوشتم دخترای ایران مثل ماه زیبا هستن
binamoneshoon عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 8964 تو خوبی باسه خوشگل خوشبختشکر خدا انقدر خوشگلم و خانوم که امثال تو حاضر بودین یه دست و یه پا نداشتین ... 🤣🤣عقده ای
قارقروت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4058 موها بور و خرمایی؟ بابا لرا که ما خودمون لریم تمام شهر چشما قهوه اس سوخته یا مشگی موهام مشکی یجوری ... عزیزممن قبلا توی قم بودماینجا واقعا بور ها بیشترنخودمو داداشمم هردوتامون بوریم میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
قارقروت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4058 از زبیای لرها چه پسر چه دختر کم ندارن اره پسراشونم اکثرا قداشون بلنده میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
قارقروت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4058 تاپیک های قبل بودی؟اگه بودی برو بخون چی نوشتمنوشتم دخترای ایران مثل ماه زیبا هستن ❤️ میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
eileen7898 عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 2029 شت لعنتی من خودم لرمرو پسرای لر کراشم🤣🤣🤣 ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس
قارقروت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4058 شت لعنتی من خودم لرمرو پسرای لر کراشم🤣🤣🤣 دقیقاااا🤣🤣🤣 میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
طوطیاخانوم عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 3238 اره پسراشونم اکثرا قداشون بلنده اره عزیزم من خودم پسرم قدش 195 وزنشه 95چشم ابرو مشکی
eileen7898 عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 2029 دقیقاااا🤣🤣🤣 پسرای لر لرستان بیش از حد خوشگل کراش مخصوصا لر های کهگیلویه بیشتر😭😭😭ولی حیف دیگه قسمت پسرای لر نشدم عروس کوردهامولی هنوز که هنوزه رو پسراشون کراشم😭😭🤣🤣🤣🤣🤣 ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس
طوطیاخانوم عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 3238 اره عزیزم من خودم پسرم قدش 195 وزنشه 95چشم ابرو مشکی ورزش کار اهل باشگاه
قارقروت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4058 اره عزیزم من خودم پسرم قدش 195 وزنشه 95چشم ابرو مشکی کلا قد کوتاهامون نسبت به شهرای دیگه کمترهخدا حفظش کنه میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
قارقروت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4058 پسرای لر لرستان بیش از حد خوشگل کراش مخصوصا لر های کهگیلویه بیشتر😭😭😭ولی حیف دیگه قسمت پسرای لر ن ... 🤣🤣🤣😭😭😭من از پسرای قد بلند تورکم خوشم میادولی کلا هیچ جا پسرای لرستانو نداره میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
جورابشلواری عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 3054 خانومای لر هیکلی ان و از سنشون بیشتر نشون داده میشن هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.
قارقروت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4058 خانومای لر هیکلی ان و از سنشون بیشتر نشون داده میشن زناشون اره ولی نسل Z نه من و خیلی از همکلاسیلم واقعا اصلا هیکلی نیستیم میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
eileen7898 عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 2029 🤣🤣🤣😭😭😭من از پسرای قد بلند تورکم خوشم میادولی کلا هیچ جا پسرای لرستانو نداره اره واقعا کوردستان هم که زندی میکنم پسرای خوشگل دارنولی پسرای لرستان یه چیز دیگن لامصبا عسلن عسل😭😭😭🤣🤣 ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس