2777
2789
عنوان

صدای بچه گربه میاد👀

96 بازدید | 13 پست

من میترسم ازشون😶‍🌫️

خیلی هم صداشون زیاده از توی حیاط میاد.

چنگ و اینا نمیزنن؟

برم ببینم چیزی کم و کسر دارن ببرم براشون

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بیچاره‌ها کاریت ندارن

من حوصله دعوا با گربه ندارم مادرشون نیاد یوقت حمله کنه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

آخی😍

نترس

اگه میتونی براشون یکم گوشت و یکم آب ببر

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

وااای من چقدر دوسشون دارمو چقدر بیشتر میترسمممم

منم از پریدنشون میترسم یهو چنگ بزنن

نه نزدیک نرو نزدیک بشی مادرش چنگ میندازه, بفهمه جاش رو فهمیدی یا جابجا شدن بچه ها رو میبره میخای کمک ...

از همینش میترسم.

دخترم گیر داده پیشی پیشی ببینم میگم شاید بپرن زخمیش کنن

آخی😍نترساگه میتونی براشون یکم گوشت و یکم آب ببر

گوشت مرغ یا چرخی؟

خام یا پخته؟

گوشت مرغ یا چرخی؟خام یا پخته؟

فرقی نمیکنه

پخته بهتره

فقط مراقب باش مامانشون یهو نپره سمتت

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک