2777
2789

تاپیک های قبل ببینید 

ما سال قبل بخاطر دخالت های خانواده همسرم ۲ بار تا پای طلاق رفتیم و یکبار با پادرمیانی پدرم و بار دوم ب خواست همسرم صرف نظر کردم و ادامه دادم

من زندگیمو دوست دارم همسر و بچه هامو دوست دارم خیلی سختی کشیدم تا ب موقیعت الان برسم 

ولی الان مشکلم اینجاست ک میدونم خودم الان شدیدا افسردگی دارم هیچ حسی ب هیچ چیز ندارم فقط دارم نفس میکشم حتی دیگه هیچ عکس العملی نشون نمیدم نمیتونم دارو اعصاب بخورم چون شسر میدم اصلا نشون نمیدم میگم میخندم ولی نابودم . 

همسرم هیچ حسی بهم نداره ولی میگه اینجور نیست خوب میبینم هیچ تماس،فیزیکی حتی نداریم دارم نابود میشم انگار تنهای تنهام هربار باهاش حرف زدم میگه من دوستت دارم ولی احساس میکنم فقط بخاطر بچه ها مونده هربار ب خودم میگم بیخیال باش زندگیتو کن بچه هاتو بزرگ کن ولی آخه مگه میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام..فکر کنم شما افسردگی داری و حساس،شدی...البته ممکنه همسرت هم مقصر باشه...همسرت اگه دوستت نداشت نمی گفت بمون عزیزم...می تونی بری مشاوره..بعد اگه نیاز شد دو تایی برید

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

همسر منم همینقد بیخیاله

ولش کن با غرزدن چیزی درست نمیشه ک بیشتر زده میشه ازت

پس یه تایم مشخص ب خودت بده مثلا بگو تا سه سالگی بچه م‌ تحمل میکنم بعدا یه کاریش میکنم اینجوری مغزت ارومتر میشه 

چون یه فرجه مشخص داره

ازونطرف همسرت ببینه کاریش نداری بهتر سمتت میاد

مردا ب شدت دنبال ازادین

همسر منم همینقد بیخیالهولش کن با غرزدن چیزی درست نمیشه ک بیشتر زده میشه ازتپس یه تایم مشخص ب خودت بد ...

الان این روش ک میگی رو شوهرت جواب داده؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
سری دوم چطور همسرت منصرف شد؟

خودش اومد باهام صحبت کرد گفت نمیخوام زندگیمو از دست بدم گفت دیگه نمیزارم اذیت بشی اگر تکرار شد تو هرکاری خواستی بکن دیگه از اون زمان هیچ درگیری نداشتم اینم بگم خانوادش کامل قطع ارتباط کردن 

ولی یبار توی ذخیره های اینستاش دیدم ی پست ذخیره کرده نوشته وقتی ی انتخاب اشتباه میکنی بچه ها مثل زنجیر ب پات بسته میشن . یعنی بخاطر بچه ها مونده اگر دوستم داشت حسی هم داشت

خودش اومد باهام صحبت کرد گفت نمیخوام زندگیمو از دست بدم گفت دیگه نمیزارم اذیت بشی اگر تکرار شد تو هر ...

تو سعی کن پیگیر کاراش نباشی  زیاد چیزای خصوصی شو چک نکنی برا خودت زندگی کن سعی کن افکارتو عوض کنی

من باختن و بلد نیستم🐈🤍