2777
2789
عنوان

بابام هیزه

351 بازدید | 10 پست

چن تا دختر خاله بی بند و بار دارم  ک بد لباس میپوشن همش لباسای جذب و تنگ  تپلم هستن . همشم سرلخت وآستین کوتاه شلوارکی هستن همش میخاد بره خونشون

. چند تا دخترخاله هم دارم باحجاب با وقار ازشون بدش میاد

پدرم پیره شکسته س میدونم کاری نمیتونه بکنه

همش ولی دلش میخاد بره باهاشون حرف چرت پرت بزنه

امروز باهاش دعوام شد گفتم تو اینقدر جنایتکاری سه روز پیش برادرت مردا عوض اینکه عزادار باشی، شب اول رفتی پیش اون دخترا بی حیا چاک سینه و ک. و ن و .. شون ببینی. 

تو اگه دلسوز بودی، گره ای از کار ما ور میداشتی ن ک بری پی حرف زدن با آدما بی حیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه احترام پدر و مادر خیلی واجبه نباید اونجوری رفتار میکردی دوم اینکه علتش رو بگرد تو خونه خودتون پیدا کن  آیا ما درت دوستش داشته که همچین صحنه های جزو خلع درونیش نباشه

من که می گم تو دخالت نکن

نمی تونی حلوی چشنای پدر رو بگیری می تونی؟

جلوی لباسای دختر خلله هاتو چب؟خب اونم نه

ول کن پیگیر نگاهاش نباش ابن خب از قدرت تو خارحه کاری نمی تونی بکنی مگه اینکه به خودشون بیان

عزیزم شما جدی اینطوری با پدرتون صحبت کردید؟ شما خیلی بی حیاتر از دخترخاله هاتی. 😒🫤😐

اره عزیرم وقتی پدری دلسوز بچه نباشه باید اینطوری صحبت کرد.

من باید بعد چهلمم عموم عروسی میگرفتم اجازه نمیده. دیگه هم باید بعد محرم صفر عروسی کنم ک تا اون روز معلوم نیست چند نفر بمیرن

دو تومن جهیزیه خریدم ، همشون تو خونه داماد حیرون و یلون افتاده هر لحظه ممکنه دزد بزنه.

خودم مثل سگ کار کردم شبانه روز حمالی کردم تا خریدم چک دادم بدون پول بابا ، .دزدم زد زد دلش نمیسوزه چون خودش پول نداده. ولی همش دمبال هرزه گریه، من خولم باهاش صحبت کردم

اره عزیرم وقتی پدری دلسوز بچه نباشه باید اینطوری صحبت کرد.من باید بعد چهلمم عموم عروسی میگرفتم اجازه ...

عزیزم الان تاپیکاتو دیدم بهت حق میدم از دست همه خانوادت ناراحت باشی ولی این چند صباح رو هم تحمل کن از بزرگترهای فامیل بخواه با پدرتون صحبت کنن تاریخ عروسی رو جلو بندازن ولی احترام پدر مادرتو نگه دار ببین چه خواب خوبی دیده بودی در مورد خدا، پس این اخرا رو مراعات کن.