من آدمی هستم که کلا گرم مزاجم مثلا طوری که یه مدت هرروز بدنم گرم بود ...با پسرا چت میکردم بیشتر تمایل به جنس مخالف و رابطه پیدا میکردم الان گذاشتم کنار اون برنامه رو ... چت س ک س ی نه ها حرف معمولی بودن ....ولی انقدر یه مدت چت کردم و همش دلم میخواست یکی باشه حتی میخواستم کسی رو نشد و هی فکر اینکه چرا نمیشه و کسی منو نمیخواد انقدر سر خوردگی که بی تفاوت شدم نسبت به جنس مخالف و اصن اونطور گرم نمیشم کمترم از یه سالم میشه یوقتا خود ا ر ض ا یی میکنم حتی وقتی خیلی مایل نیستم که اون حس بهم دست بده خواستگار بیاد عزامیگیرم کلا معلوم نیس چه مرگمه حتی قبل رفتن به دانشگاه هدف اصلیم قوی شدن و ثبات پیدا کردن برای آینده و تشکیل خانواده بود ولی الان بدترم شدم جو دانشگاه آزادم که خیلیا میدونن واسه ما که دنبال خوشگذرونی نیستیم و با همه حرف زدن و دوس پسر اذیت کنندس بیشتر.... واقعا چرا چیکار کنم؟؟
ببین عزیزم تنها راهنماییم بهت اینه هروقت ذهنت رفت پیش این قضیه و خواستی انجام ذهنتو به کار دیگه ایی ...
من حس میکنم کسی درست متوجه نشد من دوسدارم طبعم گرم باشه و یکی باب دلم باشه و برم پی زندگیم ولی مشکل اینه باارتباط گیری تو فاز میام ینی میدونم ته چت هیچی نیس خیلی وقتا اصاب خوردی هم داره اصن شاید همون بدبختم کرده یا خ ود ار ض ایی ولی همینطوری ارتباطی نمبگیرم با کسی اهل دوستی نیستم نمیخوام اوضاع بدتر ازاین بشه از ازدواج و خواستگارم واهمه دارم نمیدونم چقدر منظورمو رسوندم
من حس میکنم کسی درست متوجه نشد من دوسدارم طبعم گرم باشه و یکی باب دلم باشه و برم پی زندگیم ولی مشکل ...
عزیزم متوجه شدم میگم تنها راهت اینه فعلا ای حس رو سرکوب کنی تا شخص باب میلت پیدا بشه برا همین گفتم کتاب بخونم ذهنتو مشغول کن و فقطم صرفا برای این حس با کسی ازدواج نکن چون وقتی سرد بشی متوجه میشی همه چی هم فقط اون قضیه نیس
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.