2789
عنوان

ناراحتم

184 بازدید | 22 پست

بچه ها خواهش میکنم یکم با هم حرف بزنیم،دلم گرفته،باردارم،تنهام،اصلا نمیتونم غذا بخورم آخه حالت تهوع دارم،یه چیزیم میخورم فکر میکنم دارم چاق میشم،شهرمون بارونیه زیاد بیرون نمیرم،چون باردارم رانندگی هم نمیکنم عصبی میشم،خونه دیگران حالم نمیگیره برم،دوستمم میاد با تلفن خیلی حرف میزنه سرم درد میگیروس،نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه اولته؟؟

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

چندتا فیلم کمدی بگیر بشین ببین .. به روزی که نینیت بیاد تو بغلت فکر به چیز های که شادت میکنه فکر کن.. زیادم تلقین نکن که وضعت اینه 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

منم کل بارداریم .تو خونه بودم اونقدر حالت تهوع داشتم حال نداشتم هیجکاری بکنم همش هم بالا میاوردم . انشاالله ک تو اینطوری نیستی . فقط فیلم نگاه میکردم . این روزا هم میگذره .آهنگای شاد گوش بده . دمیترون هم با مشورت دکترت بخور . 

شادی چیزی نیست جز داشتن یک تن سالم و حافظه ای ضعیف