2777
2789
عنوان

یعنی چی این

40 بازدید | 4 پست

اول بگم لطفا بحث نکنید و دعوا

من قبلا از یکی خوشم میومد (دوطرفه بود)حالا به اصرار خانوادش یا خودش بودو دقیق نمیدونم ولی زن گرفت پارسال برج ۸اینا 

پریشب عقدش بود (عقدو عروسی یکی بود فکرمیکنم)

من اصلا خبرنداشتم عقدشه چندروز قبل از مراسمش خواب دیدم اومده تو خوابم دستمو میگیره بغلم میکنه میگه ناراحت نباش دخترخوشگلم برات بهترین هارو میخوام لطفا منو ببخش مامان بابام مجبورم کردند...

بعدش گفت باید حرف بزنیم تا همین جمله رو گفت چشمام از خواب باز شد

صبح عقدش من خیلی بی تابی میکردم همش گریه میکردم کلی خودمو چنگ زدم و اینا

شب قبلشم خیلی خودمو زدم

اصلا نمیدونستم عقدشه چرا بنظرتونن؟💔بدنم هنوز دردمیکنه اینقدر زدم خودمو

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

ناراحت نشی عزیزم ولی اگه پسر واقعا بخواد هیچکی جلو دارش نیست 

منم مجرد که بودم عاشق یه بنده خدایی بودم خیلی خوابشو میدیدم و توی خواب ها خیلی بهم ابراز علاقه میکرد 

البته در واقعیتم رفتارش با من نسبت به بقیه خیلی فرق میکردا ( کراش بودم) 

ولی بعد دیدم نه بابا عاشق یکی دیگست 

الان سه سال از زمانی که عاشق اون دختر شده میگذره و خونوادش راضی به ازدواجشون نیستن 

اونا تاکید دارن روی دخترداییش حتی مامانش برادر زادشو اورده خونه خودش تا پسرش بلکه علاقه مند شه بهش( دختره از بچگی عاشقش بوده) 

اما دریغ از یه نیم نگاه پسره بهش هر چی مامانم بهش میگه انشالله زن بگیری جلوی همه بدون خجالت میگه خدانکنه خاله 

خلاصه خواستم بگم پسره تا نخواد هیچکی نمیتونه مجبورش کنه

کلا پسرا همه همینن بنظرم اونی که بگه مجبور شدم یا ... داره بهونه میاره

ناراحت نشی عزیزم ولی اگه پسر واقعا بخواد هیچکی جلو دارش نیست منم مجرد که بودم عاشق یه بنده خدایی بود ...

شاید عزیزم

مشکلی نیستش امیدوارم زندگی بسازه براشون

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان