2777
2789
عنوان

رژیمیا بیاین ب زندگی فحش بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 91 پست

چقدر اضافه دارید

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداوند همرو چاق کنه به حق صد و بیست و چهار هزار پیغمبر !!!!

دوازده امام !!!!

چهارده معصوم !!!!!

الهی ااااااااامین 🤣🤣🤣🤣🤣

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

قدم168 وزنم68

الان شدیدا گسسسسسسسسنمه

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

ب زندگی چیکار داری؟! 

ب این نازی نشسته یه گوشه😍

ب شکم جونت فحش بده اون موقع جلوخودشو نگرفته الان حالت تو رو گرفته😂😂😂😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
خوش بحالت کاش منم دوکیلو کم کنم

نگو خوش به حالت  یه خبری شنیدم که اونقدر بد بود که از شدت غصه ۲ کیلو کم کردم . تازه من وزنم کمه و قدم بلند . قدم ۱۷۲  وزنم ۶۰ بود . الان شدم ۵۷ 😢😢😢😢😢

با منه تنهاتر از ستارخان بی سپاه 
وزنت که عالیه بخور نوشه جونت

پهلو و شکم دارم میاید عکس اندام بذاریم؟با لباس البته

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏