2777
2789
عنوان

گاززز

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 40 پست
وای نه بخدا تو دلم ذوقه ولی فردا میخوام برم بیرون ناراحتم😣😆

ذوق گاز 😂😂😂😂

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کرن پودر فقط همون قسمتا پررنگ بزن چندبار بعد روش پنکک بزن.من بخاطر باد کش کبود شدن اینکارو کردم عالی

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
کرن پودر فقط همون قسمتا پررنگ بزن چندبار بعد روش پنکک بزن.من بخاطر باد کش کبود شدن اینکارو کردم عالی

واقعا؟؟!

مرسی گلم خدا خیرتون بده😊😀

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
واقعا؟؟! مرسی گلم خدا خیرتون بده😊😀

خواهش میکنم 😁حله من وحشتناک همه جامو کبود کردم اینکارو کردم اصلا دیده نشد

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اره کلا خوش ذوق و ندید بدیدم😓😂😜

ان شاالله همیشه عاشقانه باهم زندگی کنین عزیزم

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
😂😂😁😁 اصلا خوبه بگم یه چن تا گاز دیگه بگیره همه بدونن ما روز ولنتاین عشق ورزیدیم😆

اره عالیه من که همیشه سیاه وکبودم خیلی حال میده مخصوصا خواهر شوهرم میبینه چشماش درمیاد

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
اره عالیه من که همیشه سیاه وکبودم خیلی حال میده مخصوصا خواهر شوهرم میبینه چشماش درمیاد

ینی خواهرشوهرا واسه کبودیم حسادت میکنن😆

خوش باشین گلم😍

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز