2777
2789
عنوان

کیا عشق ابدی میبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 55 پست
چقدر حرص خوردم که علی حذف نشد

اره.و بیشتر برام سواله.برای حفاظت امیرو ماهرخ قراز بوذ فرشادو سیاوش نگه دارن تو صحبتاشون بود.ولی بعد امیر گفت از علی محافظت میکنم شاخم دراومد.فهمیدم سناریو بوده.تو لایوی اعلام کرد کارگردان ادمای با حاشیه رو نگه میداره فرشادچون بی حاشیه بود و کار خاصی نمیکرد حذفش کردن

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ولی اگر فرصت کنم حتما می بینم حداقل تا فینال اولشو می بینم

منی که تا قسمت 20 دیدم پیشنهاد میکنم نبیبنی خودمم اشتباه کردم تا قسمت 20 دیدم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود                                                                                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونو آدم بره فیلم ترسناک ببینه فکر کنم بهتر باشه 🤣🤣

اره بخداا  

منی که تا قسمت 20 دیدم پیشنهاد میکنم نبیبنی خودمم اشتباه کردم تا قسمت 20 دیدم

آخه مفیده

نیاز دارم با چشن خودم ببینم آدما چجوری به هم از پشت خنجر می زنن

متاسفانه همیشه خودم بودمو یه چهار تا آدم اشنا و الان وقتی می رم تو جامعه قلدریای بقیه بد حرف زدناشون باعث می شه من دلم بخواد خودمو بکشم😐🤦🏻‍♀️😁خب تکنولوژی می تونه به ما کمک زیادی بکنه

اره.و بیشتر برام سواله.برای حفاظت امیرو ماهرخ قراز بوذ فرشادو سیاوش نگه دارن تو صحبتاشون بود.ولی بعد ...

خداروشکر میکنم نصف بیشترمون فهمیدیم سناریو بوده وگرنه میخواستم هی قسمتای بعدید هم ببینم

اره دیدم اینستا همه کامنتا از فرشاد بود و اینکه دیگ جذابیتونداره

دقیقا

آخه مفیدهنیاز دارم با چشن خودم ببینم آدما چجوری به هم از پشت خنجر می زننمتاسفانه همیشه خودم بودمو یه ...

اونجایی که همه به فرشاد میگفتن نگار فلانه و چیکارس و اینا بعد همونام به فرشاد رای رای دادن که حذف بشه همیقدر دو رو و لاشی بودن والی خب همش سناریو بوده اینو باید قبول کنیم دیگه

خداروشکر میکنم نصف بیشترمون فهمیدیم سناریو بوده وگرنه میخواستم هی قسمتای بعدید هم ببینم

من ک باز میبینم باید تا اخر ببینم .ولی کارگردانس عاشق حاشیه هست و بلبشو😅

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من ک باز میبینم باید تا اخر ببینم .ولی کارگردانس عاشق حاشیه هست و بلبشو😅

100قسمت هااا