2777
2789

شما ادبياتتون واقعا زشته.يه بار تاپيك مي زني بياييد رياضي يادتونبدم،يه با مي زني بياييد ديكته يادتون بدم يا با چوب بزنين تو دهن ملت!!!! ملت رو بي سواد حساب كردي.شايد نيتتون خير باشه ولي خيلي ادبيات زشتي داري و ادعاي الكي .ببخشيد خواستم اصلاحتون كرده باشم.عفت كلام نداريد،خداحافظ

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
شما ادبياتتون واقعا زشته.يه بار تاپيك مي زني بياييد رياضي يادتونبدم،يه با مي زني بياييد ديكته&n ...

موفق شدی عصبانیم کنی

واقعا قابل ترحمی که فرق تاپیک شوخی رو از جدی تشخیص نمیدی 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق شدی عصبانیم کنی واقعا قابل ترحمی که فرق تاپیک شوخی رو از جدی تشخیص نمیدی 

بیخیال بابا مشخصه نیتش چیه.

تو به عصاب خودت مسلط باش اعصبانی نشو 😀

میرن میگردن تو تاپیکا واسه مچ گیری😂

خداوندا مرا آن ده که آن بیست!  👌 😁            
بیخیال بابا مشخصه نیتش چیه. تو به عصاب خودت مسلط باش اعصبانی نشو 😀 میرن میگردن تو تاپیکا واسه مچ ...

الان دیگه به اعصابم مسلط شدم 😂😂😂

این مدلیشو ندیده بودم واقعا

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه چیز بسیار مهم؛

به کار نبردن علایم نگارشی در جملاتمون، از قبیل ویرگول، گیومه، نقطه، علامت تعجب، و از همه مهمتر، علامت سؤال.

متأسفانه بسیار مشاهده میشه که به علت رعایت نکردن این علامات، شنونده دچار کج‌فهمی و حتی بد فهمی موضوع‌ میشه.

یه مثال👇

از درِ بندگی و بنده نوازی

مرغ هوا را نصیبِ ماهیِ دریا (غلط)

از در بندگی و بنده نوازی

مرغ، هوا را نصیب، ماهی، دریا (صحیح)

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
یه چیز بسیار مهم؛ به کار نبردن علایم نگارشی در جملاتمون، از قبیل ویرگول، گیومه، نقطه، علامت تعجب ...

ببین من مفهوم جمله آخرت رو که جلوش نوشتی صحیح ؛ متوجه نمیشم ‌، میشه معنیش کنی؟

استار تر شما تو تا پيكتون هم محاوره اي نوشتن و هم غلط املايي رو هدف قرار داديد.غلط املايي بايد ...

سلام . آخه کتابی نوشتن تو تاپیکا ، یه طوریهههه ...

مهم اینِ غلط املایی نباشه .

بخوایم کتابی بنویسیم یه طوریه . حس و حالش میره انگاری 😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ببین من مفهوم جمله آخرت رو که جلوش نوشتی صحیح ؛ متوجه نمیشم ‌، میشه معنیش کنی؟

یعنی اگه ویرگول رو از جمله برداریم، معنیش عوض میشه، به این مضمون؛

پرنده ای که تو آسمونه، نصیب ماهی دریا میشه.

در صورتی که اینطور نیست، و هر کدوم واسه خودشون نصیبی دارن.

پرنده آسمونو داره.

ماهی هم دریا سهمشه.

و این بیت، یه معنای سومی هم میده، 

مرغِ هوا را نصیب، ماهیِ دریا (یعنی ماهی رو روزی مرغ ماهیخوار کرده)

بله! اینه هنر سعدی، و کاربرد علامات نگارشی.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
یعنی اگه ویرگول رو از جمله برداریم، معنیش عوض میشه، به این مضمون؛ پرنده ای که تو آسمونه، نصیب ماهی ...

ماچ به لپت 🥰 ممنونم از توضیح مفصل و خوبت

ماچ به لپت 🥰 ممنونم از توضیح مفصل و خوبت

فدای تو!

دیدم تاپیک مفید و کابردیه، خودمو سریع به درونش پرتاب کردم.

سلام . آخه کتابی نوشتن تو تاپیکا ، یه طوریهههه ... مهم اینِ غلط املایی نباشه . بخوایم کتابی بنویسی ...

دوست عزیز! ذکر یه نکته رو ضروری میدونم. و اون هم هکسره#  هست.

الان شما به جای است، از « ِ » اضافه استفاده کردی که غلطه؛ چرا؟

چون باید به جاش از « ه » استفاده کنی که است رو معنا میده.

درستش میشه این؛👇

مهم اینه غلط املائی نباشه.

دوست عزیز! ذکر یه نکته رو ضروری میدونم. و اون هم هکسره#  هست. الان شما به جای است، از «  ...

آهان اوکی متوحه شدم 

هکسره چیه ؟ 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
فدای تو! دیدم تاپیک مفید و کابردیه، خودمو سریع به درونش پرتاب کردم.

😍😍😍😍