2777
2789
عنوان

دلم میخواد نماز بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 72 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاشو همین الان وضو بگیر و بخون

از همین حالا شروع کن🌸

منم دارم میرم برای نماز 

من برای شما دعا میکنم ، شما هم برای من دعا کن🌸

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
انقد که از خدا و دنیا نا امیدم که میدونم هرچی بخونم فایده نداره واسه همین نمیخونم قبلا نماز شب هم می ...

قربونت برم نگو اينجوري

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

انقد که از خدا و دنیا نا امیدم که میدونم هرچی بخونم فایده نداره واسه همین نمیخونم قبلا نماز شب هم می ...

خواهر بدتر از ناامیدی که چیزی وجود نداره

و‌ همین نمازه که روح آدم به ته خط برسه، پژمرده بشه، نباید ترکش کرد

من کمکتون میکنم به لطف خدا دوباره شروع کنید اگه خودتون بخواید 

البته من که هیچم و وسیله، خدا کمکتون میکنن

حضرت زهرا(س) دستتونو میگیرن

اما باید اول خودتون لبیک بگید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام منو تگ کنید بیزحمت⚘️❤️

سلام عزیزم چشم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ینی نماز رو یاد اوری میکنید؟

سلام خواهر نه،قبلا تاپیک ترک غیبت داشتیم و نماز اول وقت

گفتیم بعدی چی باشه؟ خیلی از دوستان گفتند نماز باشه

یه جدول ۴۰ روزه گذاشتیم با اون پیش میره

ایده اش رو از سیره شهدا گرفتیم

یک سری صوتها و مطالبم گذاشتیم کسی اگر خواست گوش بده درباره نماز

بعضی شبهاتم جواب گذاشتیم

برای دوستانی هم که بلد نیستند آموزش نماز هست

البته اینا تو کانال تاپیک هست چون تو تاپیک نمیشد گذاشت

تو تاپیک حرف میزنیم و پیش میریم به لطف خدا

من آدم سست عنصریم راستش ، و کمی هم تنبل

همیشه یه هفته میخوندم دو هفته نمیخوندم

انقد حال درونیم بد بود ، اصلا آرامش نداشتم ، درونم تماما اضطراب و تلاطم بود ، بی دلیل بد بودم...

یه جا گفتم دیگه بسه ، از همین الان میخونم ، نه منتظر اذان بعدی میمونم ، نه بهونه میارم که پریودم نزدیکه و باشه بعد و فلان 

همون لحظه پاشدم خوندم ، و سعی کردم با تموم وجود ازش لذت ببرم و از سر جبر نخونمش ، الان ۹ ماهه که یه نمازمم ترک نشده ، جز نماز صبح که معمولا به خاطر داروهام نمیتونم بیدار بشم و قضاشو سر همون نماز ظهر و عصر میخونم 

الان انقد حالم خوبه و آرامش دارم که حد نداره ، زندگیم کلا یه جور دیگه شده

منی که درس و مدرسه رو کلا ول کرده بودم و نصف امتحانا رو یا نمیرفتم یا نمره های داغووون میگرفتم ، معدل ترم اولم شد ۱۹/۶۰ 

انگیزه و روحیه‌م بهتر شد ، چقدددد تو درمانم پیشرفت کردم ، و چقد تو تمام گره های زندگیم گشاش های عجیب و غریب دیدم از جایی که فکرشم نمیکردم...

نماز زندگی آدمو از این رو به اون رو میکنه

نماز اگه واقعا نماز باشه و با خلوص و بدون ریا خونده بشه ، هم تو مشکلات دستتو میگیره ، هم موقع گناه کردن یقه‌تو میگیره

نماز حقیقتا منو نجات داد🤝🏻

پاشو تنبلی نکن😅

از همین الان شروع کن ، با لذت و خالص بخون ، وقتی حس خوبشو بچشی دلت نمیاد یه بارم ترکش کنی

چون وقتی نخونی کاملا احساس خلا میکنی

چنتایج دلیل هست یکیش اینکه سرکار هستم نمیتونم شیفته ول کنم برم نماز البته چند ساعت بعدش میتونم بخونم

منم خودم سرکار میرم فقط در شرایطی که مجبور باشم و نماز قضا بشه تو محل کار میخونم وگرنه همیشه میام خونه با آرامش میخونم .وضو گرفتن تو محیط کار سخته .