2777
2789
عنوان

جاریم😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 23 پست
بستگی داره چی بگی سر لج نیوفته

مثلا به نظرت چی بگم که ناراحتم نشه؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا فقط از سر حسادتهجاری هر چی هم داشته باشه دلش میخواد بقیه جاریاش تو بدبختی مطلق باشن

چمیدونم والا ولی جاری بزرگ ام اصلا اینطوری نیست

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

تنها چیزی که بی اراده از ادم در میره باد معده ست

حرفایی که از طرف مقابل بدون فکر خارج میشه حرفهای باد معده ای میگن که نه تنها خوشایند نیست بلکه گردن گیر هم ندارن

کلا خواستم بگم به این حرفا توجه نکن

قاشق نشسته
تنها چیزی که بی اراده از ادم در میره باد معده ستحرفایی که از طرف مقابل بدون فکر خارج میشه حرفهای باد ...

دقیقا ممنون عزیزم🤍👌

خب اخه یکی هربار یه حرف بیخود چندبار بهت تکرار کنه اذیت کننده هست🥲

عزیزم من یه همسایه داریم خیلی نیش میزند. اما خدا نکنه کسی جلوش غیبت کنه همش میگه غیبت نکنین . حالا خودش می‌گفت چه فایده دورهم باشیم وقتی نمیتونم جلوی زبونم رو بگیرم و یکی یکی نیش ها که زده بود رو می‌گفت. انگار دست خودش نیست هر چی از مغزش رد میشه به زبون میاره. باید رو خودشون کار کنن .

عزیزم من یه همسایه داریم خیلی نیش میزند. اما خدا نکنه کسی جلوش غیبت کنه همش میگه غیبت نکنین . حالا خ ...

چه اخلاق بدی دقیقاا