2777
2789
عنوان

جاریم😐💔

410 بازدید | 23 پست

دخترا همسرم یه انگشتر برام گرفته بود بعداز ازدواج مون بهم داده بود یه شب که این جاری کوچیکه ام بود خونه مون برگشت بهم با خنده گفت انگشتر مناسب سن ات نیست  مال سن بالا هست😐هیچی نگفتم بهش حالا دیشب خونه مادرشوهرم بودیم اینم بود داشتم برای مادرشوهرم تعریف میکردم اره اینو برام خرید اینا برگشت گفت اره مامان فکر کنم اشتباهی داد به ژینا باید به تو میداد اصلا مناسب سن اش نیست:// بازم هیچی نگفتم بهش ولی این اخلاق هاش خیلی روی مخ منه اخه من کاریش ندارم اصلاا این برای چی تو همه چی دخالت میکنه😐

اینم بگم همسرش براش اصلا کم نمیزاره براش طلا اینا میگیره میدونم از سر حسادت نیست 

ولی علت این اخلاق شو هنوز درک نکردم:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو مهم اینه ارزش قائل شده خریده

میدونی حوصله بحث باهاش ندارم وقتی میبینی جوابشو نمیدونم چرا هی تکرار میکنه حرفاشو اخه؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

فاقد اهمیت ، ادم نباید به هر حرفی که از دهن هر کی در میاد توجه کنه و ذهنش رو درگیر کنه ، مردم زر زیا ...

👌🫠

سطح دغدغه!

خب که چی زیر هر تاپیکی یاد گرفتین میگین سطح دغدغه ات 😐

میدونی حوصله بحث باهاش ندارم وقتی میبینی جوابشو نمیدونم چرا هی تکرار میکنه حرفاشو اخه؟

اشتباه میکنی جواب نمیدی.آدم فاقد شعور رو باید بنشونی سر جاش.من جواب میدم بعدن دیگه حرص نمیخورم چرا چیزی نگفتم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
اشتباه میکنی جواب نمیدی.آدم فاقد شعور رو باید بنشونی سر جاش.من جواب میدم بعدن دیگه حرص نمیخورم چرا چ ...

به نظرت اگه جواب شو بدم بازم حرف های بیخود شو تکرار میکنه؟

یبار همین حرف رو بهش بزن 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

مزاج جاریت گرمه. آخه گرمها هر چی به زبونشون میاد میگن. جدی نگیر.

خب اخه یکی هربار یه حرف بیخود چندبار بهت تکرار  کنه اذیت کننده هست🥲