2777
2789
عنوان

کسی جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست
من خیلی خرم خیلی.. کلی گریه کلی استرس.. کلی پیام زنگ.. همین الان اس داده فقط سلام خوبی....

بنظرم خودتو هیچوقت کوچیک نکن 

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم خودتو هیچوقت کوچیک نکن

چیکارکنم اخلاقمه.. اخه بدی نکرد اما جواب این همه نگرانی سلام خوبی نبود.. من بیماری خودایمن دارم این چهارروز باعث شد بدتر بشم.. اینو باید کنار گذاشت.. رفته بودم خودش پیام داد.. 

تشریفشو اورد پیام داد بیمارستان بودما.. اگه منم که قیدشو میزنم

دروغ میگه بلاخره بیمارستانم باشه معذرت میخوام اینو میگم اولویت قرار نداده شما رو ک جواب نداده نمیخوام از چشمتون بندازم خدایی نکرده ولی فرده قابله اعتمادی نمیتونه باشه بنظرم ولی خب هرچی باشه خودتون بیشتر از بقیه شناخت دارین ازشون خودتون بهتر میتونین تشخیص بدین

من خیلی خرم خیلی.. کلی گریه کلی استرس.. کلی پیام زنگ.. همین الان اس داده فقط سلام خوبی....

خیله خوب خیالت از سلامتیش راحت شد دیگه ولش کن ن زنگ ن پیام. بزار اگه میخواد دنبالت بیاد الان از هزار نفر که خودشون خواستن وباگریع زاری رسیدن همش میگن خودتو چسبوندی. بزار اگه میخواد دنبالت بیاد نمیخواد تم به سختی هست فراموشش کن تا راه برای نفر درستش باز باشه 

چیکارکنم اخلاقمه.. اخه بدی نکرد اما جواب این همه نگرانی سلام خوبی نبود.. من بیماری خودایمن دارم این ...

خودتو درگیرش نکنین حداقل ی معذرت خواهی کوتاه حقتونه لااقل

بخدا میگه بیمارستان بودما مهره پنجمم دررفته ها.. دروغ نمیگه.. ولی از سردبودنش بدم اومد هرچقدم بیحال ...

دستش ک قطع نشده بوده نمیتونست پیام بده نگران نباش ،یا تو شرایطی نیستم ک جواب بدم الان بهت پیام میدم

ولش کن بابا 

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

خودتو درگیرش نکنین حداقل ی معذرت خواهی کوتاه حقتونه لااقل

معذرت خاهی بخوره تو سرش.. گفتم اون همه زنگ وپیام یه جواب خشک وخالی بهم ندادن.. باعث شدی بیماریم عود کنه.. میگه سر به سرم نزارا حالم خوب نیستا.. من خیلی خرم که وقتمو احساسمو سر این خرج کردم.. ولی بالاخره فهمیدم 

چن سالشه شاید سنش کمه خوب نمیتونه درکتون کنه

گفتم این رسمش نیس یه خبر میدادی گوشی دست ابحیت بود یه جواب خشک وخالی نداد.. گفتم باعث شدی بیماریم برا استرس دوباره عود کنه.. میگه سر به سرم نزار حالم خوب نیست.. 27هست.. من اینو ولش میکنم لیاقتش همون دختری هست که برا پول بخادش وخیانت کنه بهش.. من خیلی احمقم خیلی 

معذرت خاهی بخوره تو سرش.. گفتم اون همه زنگ وپیام یه جواب خشک وخالی بهم ندادن.. باعث شدی بیماریم عود ...

باز خوبیش اینه ک زود فهمیدین خیلیا لیاقت خوبی ندارن تا یکم محبت میبینن دور برمیدارن من خودم مردم و این ک خوب میدونم مردا رو هرچقد کم محل کنی بیشتر میان سمتت اینو فک کنم دیگه اکثرا تایید کنن حرفمو

معذرت خاهی بخوره تو سرش.. گفتم اون همه زنگ وپیام یه جواب خشک وخالی بهم ندادن.. باعث شدی بیماریم عود ...

خداروشکر ک تکلیفت مشخص شد ...از این آدم عشق در نمیاد دیگه ن زنگ بزن ن پیگیر شو ...

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

گفتم این رسمش نیس یه خبر میدادی گوشی دست ابحیت بود یه جواب خشک وخالی نداد.. گفتم باعث شدی بیماریم بر ...

دور از جونه بنظرم بخاطره بیماریتون شما الان نیاز ب ارامش دارین خب سنشم کم نیس الان معلومه طلبکارم هس بهتره وقتی ک با ایشون تلف میکنین رو صرف کتاب خوندن کنین کتاب واقعا نیازه مغزه حالا یکم ک از ذهنتون پاک شد کیس مناسب تری رو مدنظر بگیرین

دور از جونه بنظرم بخاطره بیماریتون شما الان نیاز ب ارامش دارین خب سنشم کم نیس الان معلومه طلبکارم هس ...

ممنون برا نظر وراهنمایی.. حداقل خوبیش بود تکلیفمو بدونم.. اوایل هرروز چت پیام یروز نبودم کلی پیام وزنگ.. بعد دید حس پیدا کردم عوض شد یکم. اینا لیاقت ندارن.. الان شمارشو وتل وایتا همه دوطرفه حذف کردم فقط یچی دلم میخاد دوباره پیام بده من چنان بسوزونمش غرور رفتم برگرده همین..