maloosh مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 21 عنوان بارداری 56 بازدید | 7 پست سلام دوستان قشنگم..دوروزه درد انقباض دارم تو شکمم و کمی کمرمسونو رفتم میگه ضربان نداره جنینکسی شده سقط نکنه صبر کنه قلب جنین تشکیل شده باشه تو رو خدا کمک کنید حالم خیلی بده💔😭😭 درحـــال حذف آدم هاے اضافے 1404/03/04 | 10:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maloosh مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 21 عزیزم چند هفته ای؟ ۷هفته درحـــال حذف آدم هاے اضافے
شکمواعظم عضویت: 1404/02/18 تعداد پست: 354 ببخشید ۸هفته به نظرم یکم دیگه صبر کن ایشاالله که قلبش تشکیل میشه خدایی نکرده اگه تشکیل نشه خودش سقط میشه
maloosh مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 21 به نظرم یکم دیگه صبر کن ایشاالله که قلبش تشکیل میشه خدایی نکرده اگه تشکیل نشه خودش سقط میشه سقط شد💔💔💔🥺😪 درحـــال حذف آدم هاے اضافے
maloosh مدیر استارتر عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 21 به نظرم یکم دیگه صبر کن ایشاالله که قلبش تشکیل میشه خدایی نکرده اگه تشکیل نشه خودش سقط میشه چی بخورم تقویت شم ک ایندفعه قلبش تشکیل شهقرص برای جاوگیری از سقط سراغ دارید درحـــال حذف آدم هاے اضافے
شکمواعظم عضویت: 1404/02/18 تعداد پست: 354 چی بخورم تقویت شم ک ایندفعه قلبش تشکیل شهقرص برای جاوگیری از سقط سراغ دارید عزیزدلم الهی بگردم میدونم الان خیلی سخته برات😘💕دکتر نرفتی ازت آزمایش بگیره؟بری دکتر بگی سقط داشتی برات آزمایش مینویسم و بعد برات دارو میده ولی من الان خودم که تو اقدامم دکتر هم به خودم هم به همسرم قرص تقویتی داده