2777
2789
عنوان

چرا اینجوریم❓

65 بازدید | 8 پست

همیشه خدا استرس و دلشوره دارم اونم بی دلیل نمیدونم چمه تمرکز رو هیچ کاری ندارم خیلی وقته نماز نمیخونم با خدا قهرم گرفته فک کنم بخاطر اونه خودمم قبلا افسردگی داشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادمای سمی و‌بدجنس دورت نیستن ؟

چرا یکیشون خواهرشوهرمه به دخترش یاد داده داییت هرجا رفت برو باهاش شوهرم میره دسشویی اینم میره خوبه دوریم هفته ای یه بار میریم آدمای سمی دورم زیادن که دوس ندارن پیشرفت کنم

استرس چی داری؟برنامه ریزی کن به کارات برسیمن چندبار وقتی حالم بد بوده زیااد دویدمواقعا تاثیر داره

هیچی بی دلیل تپش قلب شدید دارم دستام میلرزه قبلا من اینقد خوب بودم کل دنیا جلوم بودن اصلا عین خیالمم نبود

هیچی بی دلیل تپش قلب شدید دارم دستام میلرزه قبلا من اینقد خوب بودم کل دنیا جلوم بودن اصلا عین خیالمم ...

مشکل تیروئید نداری؟

ببین دو حالت داره علمی و غیرعلمی

علمی اینه بری چکاپ یا مشاوره

غیر علمی اینه که چشم خوردی شاید چون حس سنگینی میده تپش قلب میگیرن خیلیا

مشکل تیروئید نداری؟ببین دو حالت داره علمی و غیرعلمیعلمی اینه بری چکاپ یا مشاورهغیر علمی اینه که چشم ...

جواب آزمایشمو پنجشنبه آوردم هیچ مشکلی نداشتم چکاپ کامل کردم

جواب آزمایشمو پنجشنبه آوردم هیچ مشکلی نداشتم چکاپ کامل کردم

خب خداروشکر 

ببین برو حمام ی کاسه نمک ام ببر بعد اینکه استحمام کردی به کل بدنت نمک بزن ماساژ بده عین اسکراب تا چند دقیقه بزار بمونه بعد بشور

خییییلی سبک میشی انرژیای منفی ام برمیداره از روت