2777
2789
عنوان

بیاین تازه عروس رو اگاه کنین 😁✨

2241 بازدید | 182 پست

بچها من نزدیک یکساله ازدواج کردم 

خودم شغل خونگی دارم ولی خب با شوهرم درآمدها یکیه خرج هاهم یکی... 

حالا عروسی پسر عممه ، چون تازه ازدواج کردیم یکم خرج مخارج ها همخونی نداره با درامد ، همسرم میگه تو که از دستت برمیاد خودت آرایش کن برا موهات برو شنیون بزن ارایشگاه ⊏ من آرایش کردن بلدم دوتا از عمه هام و دوتا از زن عمو هام و مامانم و ابجیم میگه تو نری ارایشگاه ما میایم تو مارو ارلیش کنی چون تورو خیلی قبول دارم و اینا⊐

بنظر شما چیکار کنم؟ لباس مجلسیمم مجبورم کرایه کنم میرم باقی لباس هارو میخرم ولی چون مجلس کم داریم نمیصرفه برام یه لباس بخرم ک یه شب تنم باشه. 

بچها خوبه؟ رفیقم میگه شوهر پررو نکن... 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من اگه آرایش بلد بودم عمرا آرایشگاه نمی‌رفتم 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج.

هرجوری بارش بیاری همونجوری عادت میکنه.

نرفتی ارایشگاه هیچوقت دیگه نمیتونی بری.

لباس نخریدی هیچوقت نمیتونی بخری

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

وقتی دخل و خرج شوهرتو میدونی دیگه چه پررو شدنی... زندگی رو برای خودت سخت نکن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بنظره منم رو حرف رفیقت برو جلو زنی‌که خرج نداره ارج نداره

حالا از اون گذشته خدایی خودت حوصلت میکشه این همه ادمو همراه خودت ارایش کنی

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

بنظر من خودت ارایش کنی بهتره

البته من تجربه ندارم ولی چون گفتی از لحاظ هزینه نمیصرفه، خوب نیست همسرت رو توی شرایط سخت قرار بدی

خیلی از ارایشگاه ها هم فقط اسمشون بلنده 

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

منم خودم ارایش میکنم

فقط درجه یکارو میرم ارایشگاه که باز خودم بهتر میکنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

متوسط باش لباس بخر آرایشگاه چیه بابا

جیگر لباس بخرم بذارم تو کمد؟ بااین قیمتا دیگه هم مجلس نداریم 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس