2777
2789
عنوان

ایا من مقصرم

86 بازدید | 12 پست

من مجازی با ی اقایی اشنا شدم ک خیلی از هم فاصله داشتیم. این اقا از اول گف قصدش جدیه (همو فقط مجازی دیدیم) 

ولی من نمیخاستمش چند باری باهاش قط ارتباط کردم ولی با اصرار و التماس و گریه برگشتم باز بهش 

الان دیدم دیگ  نمیتونم رابطمو باهاش قط کردم کلا 

هالا شرو کرده منو ب نفرین کردن از همه جا بلاکش کردم با شماره های دیگ پیام میزنه و نفرین میکنه 

میگه من شبا تا صب بیدارم ک نفرینت کنم نفرینای بد میکنه ها 

هالا نفریناش رو مخمه میترسم ـ ینی من حق نداشتم برا ایندم تصمیم بگیرم 

خب اخه اصن من هیچی این آدمو دوس نداشتم

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بهش فول داده بودی پیشش بمونی؟

وقتی باهاش قط ارتباط کردم میخاس خودکشی کنه یبار ازش خاستم نکنه اینکارو  گفت برگرد بهم گفتم باشه 

این ادم یجوریه 

منو ندیده نشناخته وابستگی بیش از حد داره

اخه گریه و زاری و این همه پیگیری واس کسی ک حتی از نزدیک ندیدیش اصن منطقی نیس 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

اون قصدش رو مشخص کرده بوده اخه از اول.. اگر قولی داده بودی یا رفتارت طوری بوده که اشتباه برداشت کنه خیلی بد کردی. فرقی نداره چه یه مرد یهو ول کنه و بزنه زیر همه چیز چه یه زن.. 

🦢🤍

چقدر بیکاری اونم‌ ی بیکار تر ازخودت حوصلش‌سر میره نفریت میکنه

عه خوب شد گفتی فهمیدم بیکارم 

اگه از اول روست نداشتی و فقط واسه سرگرمی باهاش حرف زدی نفریناش حقه اگه برعکسه ناحقه و نفریناش دامنتو ...

خب وقتی من هزار بار بهش گفتم مناسب هم نیستیم ولی ب زور التماس و گریه و تهدید ب خودکشی منو نگه میداشت چی 

خب وقتی من هزار بار بهش گفتم مناسب هم نیستیم ولی ب زور التماس و گریه و تهدید ب خودکشی منو نگه میداشت ...

بیخیال زیاد جدی نگیر بعد ی مدت میره تو رابطه با یکی دیگه فراموشت میکنه  ب زندگیت برس درگیر اینچیزا نباش