با اینکه خداروشکر مشکل خاصی توی زندگیم ندارم اما ته دلم همش غصه دارم...هر مشکل کوچیکی توی زندگیم خیلی ناراحتم میکنه..میبینم مردم خیلی مشکلات زیادی دارن ولی شادتر از منن..اما من همه چیزو گنده میکنم...چیکار کنم ..راه نشونم بدین لطفا
سلامتی ات رو ببین .بعد برگ بیمارستان یا معلولین اونوقت شکر میکنی و سلامتی ... فکر کن اگ کور بودی چي بود یا کر... پس دبرس نباش . ..مال بیکاری مشکلات و بزرگ میکنی
گنجشکک اشی مشی،🐥 لبه بوم ما نشین،. بارون میاد خیس میشی، برف میاد گوله میشی، می افتی تو حوض نقاشی🐣🐥🐥🌼
اولا همش تکرار نکن و بر عکس حرفهای مثبت به خودت بزن
بروسرچکنچه راههایی واسه احساس شادی وجود داره
و در نهااااااایته نهااااایت مشاوره
سبحان الله یا فارج اللهم و یا کاشف الغم فرج همی و یسر أمری و أرحم ضعفی و قلة حیلتی و أرزقنی من حیث لا أحتسب یارب العالمین
حضرت محمد(ص) فرمودند: هر کس مردم را از این دعا با خبر کند در گرفتاریش گشایش پیدا میکند.
بنظر من زندگیو داری ب خودت سخت میگیری با همونایی ک فک میکنی شادن بگرد تا توام شاد شی هر از گاهی برو جوک خنده دار بخون با اشناها برو بیرون زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن حل میشه
منم با وجود مشکلات زیاد بعضی وقتا افسرده میشما ولی خودمو میزنم ب بیخیالی یا نهایتا زنگ میزنم ب بهترین دوستم مشکلمو میگم خالی میشم البته بهترین دوستم زنداداشمه اهنگ شاد گوش میدم با رفیقام میرم بیرون حالم خوب میشه