2777
2789
عنوان

مادرم میگه بچه یک سالتو ول کن

302 بازدید | 13 پست

ازدواج دوممه شوهرم ازدواج اولشه  باخانوادش ی جا زندگی میکنیم همه جوره باخانوادش اذیتم میکنن مادرش خیلی بینمونو سرد کرده تاحالا خیلی دعواها کردیم دگ حوصلم نمیکشه همشو توضیح بدیم مختصرشو توضیح میدم.تاحالا چندین بار قهرکردم اکمدم خونم بعد ی هفته برگشتم دوباره.اینبار دعوامون سراین شد من خواهرم از جای دوراومده بود مهمون خونه مادرم  ب شوهرم گفتم منم میخوام دعوت کنم برای شام امروز بمون خونه بریم وسایل بگیریم ولی نموند هیچی برای خونه نمیگیره همش تنهام خودش توکوه میمونه گوسفند نگه میداره ظهرا میاد با رفیقش ناهارو میخوره ۱ ساعت دوباره میره خلاصه نموند  اینجایین بقیشو بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چی بچه رو ول کنی ببین دردش چیه مشکلش چیه 

احتمالا با گوسفندا الفت گرفته شبیه همونا شده نمیتونه با آدمیزاد ارتباط سالم بگیره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

😂😂

والا خب غیر اینه 😂

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

گفتم این چ زندگیه میگم ببر دکتر میگی برو پدرت ببره میگم وسایل بگیر خونه نمیگیری ن برام وقت میزاری همش بهم بی احترامی میکنی پیش خانوادت  همه جوره فش میدی ب همه چیت تحمل میکنم دگ خسته شدم هرچی میشه بشه هرکاری میکنه میگه اینجوریم دوسنداری برو چون من ی بار طلاق گرفتم ازاین استفاده میکنه فک میکنه میترسم خلاصه اومدم خونه پدرم بچمو هم از شیر گرفتم مادرم میگه  اینجا نمیتونیم نگه داریم بده خودشون اذیت شن ما چ گناهی کردیج بچه نگه داریم پدرم همش قیافه میگیره والا خسته شدم بنظرتون چیکارکنم

کاش یه خانم هیچوقت نشنوه بگن بچه ت رو ول کن

برای پدر مادرتون هم حق دارن اینو بگن واقعا مسئولیت داره نگهداری از بچه 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 

چی کار کنی؟

قهر کردن و ترک خونه رو ببوس بذار کنار،بمون زندگیت رو بساز 

با زبان خوش شوهرت رو نرم کن 

بعد طلاق کسی گل گردنت نمیندازه

مادرم گفت چیه مگه مادرت باید برای شما تصمیم بگیره 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

دقیقا به چی دل خوش کردی تو اون زندگی؟ 

به نظرم مادرت درست میگه هر چند خیلی سخته. اما این تنها اهرمه نجاتت و نجات بچست. با این میتونی تو فشار بزاریش

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چی کار کنی؟قهر کردن و ترک خونه رو ببوس بذار کنار،بمون زندگیت رو بساز با زبان خوش شوهرت رو نرم کن بع ...

حرف زدن راحته مگه با این شوهر نفهم اش میتونه زندگی رو بسازه مردی که بی مسئولیته و رفیق باز هیچ کاریشش نمیشه کرد